Winactie: Speel VIKINGS op vakantie (of daarna)!

Eindelijk weer een spel waar onze zoon zijn ei in kwijt kan. De afgelopen weken heeft zoonlief geleerd dat het leven niet alleen bestaat uit computer, Ipad, Wii en DS. We zijn genoodzaakt geweest om andere afspraken met hem te maken. Voorheen was de standaard afspraak dat hij dagelijks een half uurtje mocht besteden aan een van deze zaken. Ook nu het mooier weer is moeten we hem nog steeds aan deze afspraak houden, want voor we het weten verzand hij in een ‘2e leven’ waarbij hij niemand van ons meer ziet of hoort.

Uiteindelijk hebben we besloten om hem na een akkefietje een ‘straf’ op te leggen. 2 weken lang geen Wii, computer, Ipad of DS. Dat was de afspraak. En hij houdt zich daar wonderbaarlijk goed aan. Hij mag op momenten nog wel eens ‘vergeten’ dat we die afspraak hebben en even vragen of hij bv op de Ipad mag, maar zodra we hem herinneren is daarmee de boot af. En wat is het toch heerlijk om te zien dat ze zich ook nog steeds prima met ander speelgoed kunnen vermaken! Een van zijn favorieten op het moment (want zeg nou zelf… echt buitenspeelweer is het niet altijd) is VIKINGS.

Met VIKINGS beweeg je de drakars of Vikingschepen op een specifieke manier. Je draait de boten door de puzzelstukken met het water. Daardoor zal je af en toe de beweging van andere boten blokkeren. Die moeten op hun beurt komen helpen om de weg vrij te maken. Alleen met het juiste inzicht en een goede Viking-mentaliteit kan je ontsnappen aan de draaikolken. Wanneer alle vier de drakars op hun eindpositie staan, is je opdracht volbracht.

Het is een origineel denkspel waarbij de schepen op een unieke manier door het water bewegen en het spel bevat 60 opdrachten. Mocht je echt worstelen met enkele golven, dan kan je de oplossing achteraan terug vinden in het boekje, dat is dan ook wel weer fijn.

Maar je ziet dat de Noorman in hem naar boven komt en dat hij graag zelf worstelt om tot een oplossing te komen. Wat word ik hier blij van. En nog leuker… we mogen 2 spellen verloten!

Doe mee en win!

Wij mogen twee keer het spel VIKINGS van Smartgames weggeven! Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is antwoord te geven op de volgende vraag: Welke Award heeft dit spel gewonnen?

Deze winactie duurt tot en met 22 juli 2013

1 gedachte over “Winactie: Speel VIKINGS op vakantie (of daarna)!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven