Winactie spelpakket breinbrekers

De voorjaarsvakantie breekt aan. Tijd voor spelletjes! Dit keer even niet op de Ipad, of mobiel maar gewoon, ouderwets met een bord. We mogen drie SmartGames spelpakketten weggeven met: Angry Birds, Tangoes en Back2Back. Doe mee en laat die hersens van je kinderen kraken met deze breinbrekers. Deze winactie is afgelopen.

Breinbrekers

De drie spellen Angry Birds, Tangoes en Back2Back hebben één ding gemeen. Ze laten je hersens kraken. Tangoes  is een tangram spel waarbij je de Chinese kunst eigen maakt om knappe vormen te leggen. Met Back2Back komt het aan op strategisch inzicht. Hoe krijg je je bord aan weerszijden vol met puzzelstukjes? Met Angry Birds staat fun voorop en leer je ook nog logisch nadenken.

Overal

Nog een voordeel: je kunt de spellen overal spelen en hebt geen opladers nodig. Tangoes heeft magneetjes waarmee de puzzelstukjes zo op een bord klikken. Handig voor onderweg. Dus geen verveelmomentjes tijdens de vakantie. En na de vakantie stuur je je kinderen weer naar school als een stel nog knappere koppen!

Winactie

Wil je een spelpakket winnen van SmartGames met in elk pakket drie spellen: Angry Birds, Tangoes en Back 2 Back? De spellen zijn geschikt vanaf de leeftijd van ongeveer 5-7 jaar. We mogen drie spelpakketten weggeven. Surf  naar onze Facebookpagina, like ons, en wie weet ben jij een van de kanshebbers! Deze actie loopt t/m 17 maart 2014.

 

 

Wij maken in sommige blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij op dat moment een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Jij zorgt er mede voor dat we MamsatWork kunnen blijven voortzetten. Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp en zullen nooit iets vermelden waar we niet achter staan.

Over de auteur

3 gedachten over “Winactie spelpakket breinbrekers”

  1. Wat jammer dat jullie geen link hebben voor alleen nieuwsbrieflezers om mee te doen. Ik zit uit principe niet op facebook, dus ik kan nooit meedoen met de winactie’s.
    Is dat wel mogelijk?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven