Winactie: Studio Koekepeer, agenda en adresboek

Studio Koekepeer ontwerpt en illustreert met passie en onuitputtelijk enthousiasme. Recht vanuit het kloppend hart in de Studio komen de mooiste, liefste, stoerste, tikje eigenwijze en immer vrolijke ontwerpen tot stand in prachtige collecties paperware en lifestyle producten.

Hoe het begon? Na de Kunstacademie, een carriere in reclame en een eigen tekstburo, begon Eva Ligthart met Studio Koekepeer. In eerste instantie geboren uit passie van het eerste uur: illustreren en ontwerpen voor een doelgroep die zich kan vinden in naïve, vrolijke, kleurrijke afbeeldingen. Inrichters van kinderkamers, wachtruimten van ziekenhuizen, creches en scholen wisten de weg naar Studio Koekepeer meteen te vinden. Niet veel later brak de kunst ook door in kantoorruimten en woonkamers én vonden de illustraties gretig aftrek in heel veel andere toepassingen. Het hek was van de dam…

In de voormalige Vlasfabriek in Rotterdam worden nu met passie en plezier de leukste ontwerpen gemaakt die een hoge mate van eigenzinnigheid en herkenbaarheid uitstralen. Het aantal fans van de eigenzinnige collectie geboorte- en trouwkaarten (verkrijgbaar via de webshop www.studiokoekepeer.nl), groeit al jaren en de kleurrijke illustraties op canvas hangen in talloze wachtkamers, crèches, kantoorruimtes en woonkamers.

Studio Koekepeer is inmiddels uitgegroeid tot een bekend merk en om dat te vieren komen ze met de ‘It’s A Beautiful Day!’ collectie! De collectie, bestaat uit een handgeschilderd aardewerk servies, prachtige stationery items en mooie textiel producten en wordt nog steeds uitgebreid met artikelen in andere segmenten en aanvullingen op bestaande producten.

Het servies is 17 oktober gelanceerd in de V&D in Utrecht en de stationery-lijn is momenteel verkrijgbaar in diverse winkels. Sinds kort kun je de stationery ook online op studiokoekepeer.nl bestellen!

Om de lancering van hun nieuwe collectie te vieren hebben ze speciaal voor jullie een winactie bedacht. Hierbij geven zij graag het agenda en adresboek uit hun stationerylijn weg. Wat je daar voor moet doen lees je hieronder.

 • Stuur ons een mail waarin je aangeeft mee te willen doen aan deze actie en geef daarbij antwoord op de vraag:  Wat is het motto van Studio Koekepeer?
 • èn schrijf je in voor de nieuwsbrief van MamsatWork
 • èn like onze facebookpagina (als je gebruik maakt van FB), om direct op de hoogte te zijn van de speciale acties en verhalen
 • Deze actie loopt t/m 21 November 2011

  Wij maken in sommige blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij op dat moment een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Jij zorgt er mede voor dat we MamsatWork kunnen blijven voortzetten. Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp en zullen nooit iets vermelden waar we niet achter staan.

  Over de auteur

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Scroll naar boven