Win een beautymoment voor jezelf!

Als het gaat om het ‘vieren’ van onze vrouwelijkheid, zijn wij Nederlandse vrouwen zuinig, ook als we niet in Zeeland wonen. Zo besteden wij de helft minder aan cosmetica en verzorgingsproducten dan onze Belgische buurvrouwen. We houden het graag goedkoop en praktisch en dus kopen we bij voorkeur een product dat shampoo en conditioner in één is. Dat is wel zo gemakkelijk.

‘Doe het zelf’ is ons credo wanneer het gaat om schoonheid en uiterlijke verzorging. Wat we dan zelf doen? Afgaande op de talloze blogs over verzorging en dagelijkse beautyrituelen, blijft dat hoofdzakelijk beperkt tot smeren, smeren en nog eens smeren. Gezichtscremes en bodylotion vormen de hoofdmoot. Maar zelden gaat het over andere vormen van uiterlijke verzorging. Terwijl we best weten wat er op het gebied van beauty en uiterlijke verzorging te koop is. Een behandeling in een schoonheidssalon, nagelstudio of bij een pedicure, een massage of een kleur- en kledingadvies, waxing, tanning, mooie lingerie, sierraden. We weten heus wel dat het ons een gelukzalig gevoel geeft, alleen we gunnen het onszelf maar zelden.

Van alle in beauty geïnteresseerde vrouwen onder de vijftig jaar, bezoekt maar liefst 54%  nooit een schoonheidssalon. Vrouwen elders in de wereld kunnen zich niet voorstellen dat wij onszelf die heerlijke momenten ontzeggen. Celebrate Your Beauty zouden de uitbundige Amerikaanse vrouwen ons toeroepen. Vele Franse, Spaanse, Italiaanse, Surinaamse, Antilliaanse, Indische, Marokkaanse en Turkse vrouwen zouden zich daar in koor bij aansluiten. En daar speelt het merk Beautymoment op in. Na jarenlang ervaring te hebben op gedaan met hun Beauty Bon, kennen zij de Nederlandse Beautycultuur als geen ander. Ze weten dan ook allang dat het gedrag van de Nederlandse vrouwen niet meer overeen komt met haar heimelijke of onbewuste verlangens op het gebied van beauty en uiterlijke verzorging.

Beautymoment vindt het hoog tijd om de Nederlandse Beautycultuur eens flink aan te pakken. 

Bij Beautymoment weten ze immers hoeveel het vieren van je vrouwelijkheid met je doet. Dat uiterlijke verzorging tegelijkertijd innerlijke verzorging is. Het bevestigt je in je vrouwelijke identiteit en je voelt je verzorgder, mooier en zelfverzekerder. Het maakt dat je je VROUW voelt en dat straal je uit.

Daar bij Beautymoment gunnen ze dat iedere vrouw. Maar ja, je doet het niet zo snel zelf hè? Financiële drempeltjes, culturele drempeltjes, onbekendheid……  En dan is er een goede vriendin die alle drempeltjes voor je wegneemt en jou een heerlijk beautymoment cadeau geeft. Omdat ze weet dat je er zelf niet aan toekomt, omdat ze weet dat je het nodig hebt, omdat ze weet dat je iets te vieren hebt, omdat ze weet dat je het heerlijk vindt of gewoon omdat ze het je gunt. En voor je het weet is de Beautymoment giftcard niet meer weg te denken uit de Nederlandse Beautycultuur. Een hartverwarmend cadeau voor vrouwen onder elkaar. Verkrijgbaar vanaf € 20,-. www.beautymoment.nl. De voorpret begint al op de site!

Win een Beautymoment giftcard! 

Mamsatwork mag van Beautymoment.nl  een luxe Beautymoment giftcard weggeven van maar liefst € 40,–  dus wil jij ook eens je vrouwelijkheid vieren in een mooie salon bij jou in de buurt? Doe dan mee met onze winactie en geef antwoord op de volgende vraag:

Ga naar www.beautymoment.nl en kies jouw favoriete beautymoment t.w.v. € 40,– (onder de knop ‘beautymoment behandelingen’) en leg uit waarom juist die behandeling jou zo aanspreekt.

  •  Stuur een e-mail naar winactie@mamsatwork.nl o.v.v. Beautymoment met hierin je adres en het goede antwoord!
  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief van MamsatWork
  • Like onze facebookpagina

 

Deze winactie loopt tot en met 28 augustus 2012

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top