Winactie: win 2 bioscoopbonnen voor 3D film Disney Planes

Disney Planes gaat voor vliegende start met Albert Heijn zuivel

Vanaf deze week is de zuivelafdeling van Albert Heijn de vaste vliegbasis voor Disney Planes. Zes verschillende Albert Heijn zuivelvarianten staan tot maandag 4 november volledig in het teken van Disney Planes, het nieuwste komische 3D-avontuur van Disney. De Albert Heijn zuivelvarianten zijn ware collector’s items voor onze jonge Disney fans. Want op de achterzijde staat een van 10 verschillende karakters afgebeeld met daarbij een leuk weetje. En omdat je met twee actieverpakkingen maar liefst 50% korting krijgt op het tweede bioscoopkaartje van Disney Planes, vliegt Nederland extra voordelig naar dé familiefilm van dit najaar. 

Goede, gezonde basis

Sanne Wallis de Vries is de stem van Dottie in de Nederlandse film en volgens haar zou Dottie het beste vliegen op Halfvolle melk of Karnemelk; simpel, gezond en geen smaakjes, dat past het best bij haar personage. Carolina Dijkhuizen, de stem van de mooie, meedogenloze Ishani in de film, vindt Vanille vla juist weer perfect bij haar personage passen. Zuivel is niet alleen een goede brandstof voor de Disney Planes karakters, maar is voor iedereen een belangrijk onderdeel van een gezond voedingspatroon. Niet voor niets staat zuivel in schijf van vijf. Zuivel bevat namelijk veel calcium, wat belangrijk is voor een goede botgezondheid en het voorkomen van botbreuken, zoals je kan lezen op het voedingscentrum. En zuivel is niet alleen heel gezond, maar ook heel lekker.

In totaal doen zes Albert Heijn zuivelvarianten mee aan de actie: Halfvolle melk, Karnemelk, Magere yoghurt, Halfvolle milde yoghurt, Halfvolle vanille yoghurt en Vanille vla. De actieverpakkingen van Disney Planes zijn verkrijgbaar tot maandag 4 november of zolang de voorraad strekt. De korting voor de film geldt van 28 oktober tot en met 8 december 2013.

En voor diegene die niet kunnen of willen sparen…. geeft AH ook 2 bioscoopbonnen gratis weg! MamsatWork mag 2 bioscoopbonnen weggeven van de 3D film Disney Planes.

Vertel ons op facebook onder de winactie welke zuivel jouw voorkeur heeft.

  • Stuur een e-mail naar winactie@mamsatwork.nl o.v.v. Albert Heijn zuivel actie met je adres
  • Like onze facebookpagina en share deze actie.
  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief van MamsatWork

Deze winactie duurt tot en met 10 november 2013, daarna trekken we de winnaar!

Wij maken in onze blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven