Winactie: win een make-over van het John Beerens team!

Zoveel kleurtjes. Zoveel keuze. Mijn vinger gleed langs de verschillende potjes lipgloss en bleef hangen bij een prachtige roodroze. Ik was 15 jaar, we waren in de Yves Rocher en ik mocht van mijn moeder make-up uitzoeken. Voor het eerst! We liepen de winkel uit met een mascara, de felbegeerde lipgloss, en een lippenseel. Laatstgenoemden heb ik nog steeds in mijn ‘stash’ zitten. De haren vallen uit het penseel, maar de gloss ruikt nog steeds zoals hij 15 jaar geleden rook. De geur brengt mij elke keer weer terug naar dat meisje dat zich een hele vrouw voelde door een beetje lipgloss op haar lippen.

Mijn dierbaarste ‘beauty’ herinnering is dat mijn moeder mij op make-up trakteerde.

Wat is jouw eerste, dierbaarste of mooiste ‘beauty’ herinnering? Was je op je mooist op jouw trouwdag of misschien juist wel tijdens je bevalling? Maakte je je stiekem op, op school? Omdat dat nog niet mocht van je moeder? Vertel ons jouw verhaal en uit alle deelneemsters trekken wij een winnares die een make-over wint van het John Beerens team in Tilburg, met fotoreportage!

psssst… het gaat er dus niet om wanneer je op je mooist was… want dat is heel subjectief, maar wanneer je je op je mooist voelde! De herinnering die je daarbij kan oproepen, daar zijn we nieuwsgierig naar!

Stuur je inzending voor 15 september 2012 in door een post op ons facebook account te plaatsen, en ons te liken op facebook. Vergeet daarbij niet om je ook nog in te schrijven voor onze nieuwsbrief èn de Facebook pagina van John Beerens te liken en je maakt kans op de make-over!  En heb je een foto van dat moment? Dan willen wij die ook graag zien!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top