Winactie: win een met eigen foto bedrukt Iphone hoesje

Met Picturista maak je een kunstwerk van je eigen foto wat je vervolgens kan gebruiken om  te laten bedrukken op een product naar keuze. Hiermee maak je een uniek fotocadeau!

Picturista.nl is erop gericht om een gepersonaliseerd product nét even anders dan anders te maken. Vooral de innovatieve fotofilters en effecten zijn geweldig om je bestaande foto te bewerken en zo een uniek item te maken. Iedereen kan simpel en snel onder meer een canvasdoek, T-shirt, iPhone of iPad hoesje of slippers ontwerpen met een eigen – al dan niet bewerkte –  foto.

Hoe werkt het bij Picturista?

Om de proef op de som te nemen hebben wij zelf een Iphone hoesje laten bedrukken met een foto. Natuurlijk is het belangrijkste werk om eens even door je digitale archief te zoeken naar een van je favoriete foto’s. Heb je die eenmaal gevonden dan is de procedure héél eenvoudig!

Om mijn telefoon herkenbaar te houden en mijn kids altijd bij me te hebben (ik ben niet zo’n pasfoto verzamelaar om die vervolgens in mijn portemonnee te stoppen) leek het me wel leuk om een vakantiekiek van de kinderen te gebruiken. Zo gezegd zo gedaan. Een prachtige foto, gemaakt in Toscane door manlief, van mijn 2 lieverds was snel gevonden en de lol kon beginnen.

Het werkt heel simpel. In de ontwerpmodule van Picturista.nl kan je je favoriete foto uploaden en deze kan vervolgens heel makkelijk bewerkt worden met verschillende fotofilters, effecten en kaders. Ook foto’s vanaf Facebook en Instagram kunnen direct geupload worden en er is zelfs de mogelijkheid om verrast te worden: één druk op de Picturista button en er ontstaat vanzelf een kunstwerk van de geselecteerde foto. Natuurlijk kan het ontwerp ook voorzien worden van een eigen tekst, zoals een naam of een bijzondere datum, dat maakt het helemaal af.

Aangezien mijn foto bestaat uit 2 kinderhoofden liet dat niet veel plek vrij voor andere artistieke uitlatingen, maar als creatieveling kan je je ei helemaal kwijt. De ontwerpmodule werkt uiteraard ook op smartphones en tablets zodat iedereen makkelijk en toegankelijk een creatief ontwerp kan maken.

In totaal zijn er op dit moment ruim 40 producten beschikbaar die je om kan toveren tot een eigen kunstwerk. Op de achtergrond wordt er hard gewerkt om de keuze in de toekomst nog verder uit te breiden met unieke nieuwe producten. Leuk voor jezelf, maar ook leuk om kado te geven!

Nadat ik mijn hoesje zelf ‘gemaakt’ had was de rest van het bestelproces een eitje. Daar hou ik van! En binnen 3 dagen lag mijn hoesje in huis, zodat ik nu (eindelijk) ook mijn kinderen aan iedereen kan laten zien, ook al zijn ze er niet bij!

Wat nu zo leuk is, is dat wij 2 Iphone hoesjes weg mogen geven! Wil jij zo’n leuk gepersonaliseerd hoesje winnen? Kijk dan snel hieronder om mee te doen.

 

Wat moet je doen om kans te maken op een bedrukt Iphone hoesje? Vertel ons op facebook onder de winactie welk product van Picturista jij het mooiste vind om te bedrukken en waarom.

Deze winactie duurt tot en met 27 september 2013

 

 

 

1 gedachte over “Winactie: win een met eigen foto bedrukt Iphone hoesje”

  1. Gepersonaliseerde items, en zeker Iphone hoesjes, zijn de laatste jaren enorm hip en in. Heel leuk om voor jezelf te kopen maar nog leuker om weg te geven aan familie of vrienden, een aanrader!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven