Winactie: Zalando

De actie loopt van 18 maart 2011 t/m 31 maart 2011

Iedereen kent ze, daar hoeven we niet over te twisten. Je vindt Zalando overal… op (bijna) iedere website, maar bijvoorbeeld ook op de tv.

Nu staan de lente en de zomer voor de deur, en is het natuurlijk heerlijk om van te voren lekker online te shoppen zodat je klaar bent als het èchte mooie weer eraan komt! Voor de werkende moeders heeft Zalando meer dan voldoende in haar shop te bieden! Kijk maar eens naar het geweldige assortiment aan leuke dameskleding wat ze hebben.

En ben jij ook al zover dat je makkelijk online shopt voor schoenen? Ik heb daar persoonlijk even over gedaan voordat ik aan het idee gewend was om ook mijn schoenen gewoon, via internet,  te bestellen. Maar inmiddels ben ik zover dat dat me niets meer uitmaakt. En juist Zalando maakt het ons zo makkelijk, want je hoeft er geen verzendkosten te betalen. Dus is er iets niet goed? Of klopt de maat toch niet helemaal? Geen probleem, dan kan het zo weer terug.

Naast schoenen en kleding voor onszelf, verkoopt Zalando ook hippe kinderschoenen voor onze kids. Dus kort gezegd… we kunnen alle garderobe’s in huis zo weer aanvullen via internet.

En wat nu zo leuk is, is dat Zalando een voucher beschikbaar heeft gesteld voor een van de lezers van MamsatWork. De voucher heeft een waarde van € 30,- en kan worden gebruikt bij een minimale besteding van € 31,-
Verzending en eventueel retour zijn gratis dus dat betekent dat de winnaar van deze actie een minimale eigen besteding van € 1,-  moet doen voordat de voucher geldig is. De voucher dient besteed te worden voor 15 april 2011.

Wat moet je doen om mee te dingen naar deze winactie? Mail naar info@mamsatwork.nl en vermeld dat je mee wilt doen aan deze winactie. Daarbij wil ik graag van je horen wie je dan met die voucher gaat verwennen… (jezelf, je kind, je partner ….)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven