Winacties uit Mamsmagazine ‘Back to School’

Heb je ook zo genoten van de tweede editie van MamsMagazine? Ook deze editie stond weer boordevol ontzettend leuke winacties. Wij hebben ze allemaal even op een rijtje gezet, zodat je rustig op zoek kunt gaan naar de antwoorden.

Hoe doe je mee? Stuur je antwoord naar Winactie@mamsatwork.nl  onder vermelding van de betreffende winactie. Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief en like onze facebookpagina. Meedoen met de winacties uit de Back to School-editie van MamsMagazine kan tot 15 september 2012. Let wel, winnen kan alleen als je in Nederland of België woont.

Farmcamps

Win een weekend vakantie vieren op een boerderij van Farmcamps! Geef hiervoor antwoord op de volgende vraag: Wat is de top5 voor kids bij Farmcamps? Mail je antwoord o.v.v. Farmcamps

Dopper

Win één van vier gepersonaliseerde flessen van De Dopper. Hoeveel varianten bestaan er van de Dopper-flessen? Stuur je antwoord in o.v.v. De Dopper en win!

Busmus

We mogen 4 vriendenboekjes van Busmus weggeven. Geef hiervoor antwoord op de volgende vraag: Wat kosten de vriendenboekjes bij Busmus? Mail je antwoord o.v.v. Busmus.

FunkyXS

Win jij een stoer t-shirt van FunkyXS? Geef dan antwoord op de vraag: Wanneer is dit merk opgericht? Geef het goede antwoord o.v.v. FunkyXS!

Beautymoment

Toe aan een beautymoment t.w.v. 40 euro voor jezelf? Doe dan mee! Bij hoeveel beautysalons kan je de Beautymoment giftcard inleveren? Mail je antwoord o.v.v. Beautymoment MamsMagazine

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top