Wine Tumbler: altijd een ijskoud of gloeiend heet drankje bij de hand

Eventjes lekker een momentje voor jezelf. Héél even zitten. Met een hete kop thee of een ijskoud watertje (of wijntje). Zit je net, dan besef je dat je eigenlijk nog even snel dit-of-dat moet doen. Ben je klaar? Dan is je thee koud, of je water en wijn opgewarmd. Herkenbaar? Met de Wine Tumbler ben je daar voorgoed van af en blijft je drankje goed op temperatuur. Echt iets voor chaotische moeders, hardwerkende moeders, trendy moeders of nu ja… voor iedereen eigenlijk 😉 . Hier lees je er meer over.

Direct deze mooie beker scoren? Dat kan hier.

Me-time voor mama

Me-time is behoorlijk kostbaar voor moeders. Maar aan de andere kant ook een must! Neem jij wel eens een momentje voor jezelf? Ik die mijn best, maar ook dan gun ik mezelf maar al te vaak geen rust. Ik ga gewoon door met het maken van to do lijstjes, of doe toch nog even snel die tafel af. Of zet bijvoorbeeld een capuccino, ga aan tafel zitten …. en bedenk me dat ik de was nog wel kan vouwen. Voor je het weet is ‘je momentje me time’ voorbij en je drankje koud, of juist warm geworden. Of, nog een andere optie: omgegooid door een kat of kind. Gebeurt hier ook regelmatig 😉 . Herken je dat? Dan is de Wine Tumbler vast ook een hele handige gadget voor jou. Daar hoeft trouwens niet per se wijn uit gedronken te worden – maar het mag natuurlijk wel!

Altijd een heet of ijskoud drankje met de Wine Tumbler

Wat is er erger dan koude thee? Lauwe wijn natuurlijk! Allebei geen pretje, maar wel iets wat veel vrouwen regelmatig overkomt. Niet omdat we geen tijd hebben om ons glas leeg te drinken, maar meer omdat we onszelf die tijd niet gunnen. Zonde! Neem gewoon de tijd voor jouw eigen momentje. En met de Wine Tumbler kan je dat extra lang laten duren: je drankje blijft namelijk ijskoud of goed heet. Zelfs als je tóch nog een snel klusje tussendoor moet doen. Maar dat is natuurlijk niet de bedoeling! Door de dubbele wanden wordt de beker niet heet aan de buitenkant. En je drankje, dat blijft toch heet, of koud natuurlijk. De beker heeft een inhoud van 350 milliliter. Preciew genoeg voor een lekker wijntje, denk ik dan 😉 .

Wine Tumbler

Je drinken altijd op temperatuur

De Wine Tumbler is gemaakt van RVS met een koperen kern, en is dubbelwandig. Daardoor is de beker heel licht, maar wel super isolerend. Je drankje blijft dan ook altijd op temperatuur. Er zit ook een deksel bij, waardoor je drinken zéker koud of heet blijft. Je kan uit de beker drinken met of zonder het deksel. Er past eventueel ook een rietje doorheen. Drankjes blijven in de tumbler zo’n 3 uur warm, en maar liefst 9 uur koud! Daarnaast heeft de Wine Tumbler een fijne dunne rand, drinkt ook lekker met wijn dus.

Geen scherven meer (ook al brengen die geluk)

Scherven mogen dan geluk brengen, van al die sneuvelende glazen word je waarschijnlijk niet vrolijk. Maar met kinderen en huisdieren in huis wil er nog wel eens wat vallen! Met de Wine Tumbler hoef je niet meer bang te zijn voor vlekken in je tapijt of scherven op de vloer. Eén nadeel: je moet de wine tumbler wel met de hand afwassen. Heb je daarna wel weer een pauze én een lekker drankje verdiend!

Wine Tumbler: duurzaam én stijlvol

Drink jij nog uit plastic bekertjes om scherven te voorkomen? Dan is de Wine Tumbler een mooi duurzaam alternatief. Soms is het lastig om plastic uit te bannen, maar in dit geval kan je ook gemakkelijk voor de duurzamere keuze gaan! Enne, zeg nou zelf: de tumbler drinkt toch ook een stuk stijlvoller dan een plastic beker? Hij is verkrijgbaar in de kleuren rose, zwart, wit en grijs.

De Wine Tumbler is verkrijgbaar bij Bol.com voor een introductieprijs van € 17,99.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven