Winkelnieuws: Baby in de hoofdrol bij Lief, Leuk & Eigen

O, wat zijn die pasgeboren kindjes toch lief en mooi. Zo zoet en vredig. Voor dat je het weet zijn ze groot. Dit is het mooiste moment om vast te leggen en prachtig om te gebruiken op de geboortekaartjes! Lastig om te doen? Dat hoeft niet. Met wat voorbereiding maak je zelf de mooiste geboortekaartjes met jullie nieuwste geluk in de hoofdrol. Bij Lief Leuk & Eigen geboortekaartjes hebben ze een hele leuke serie foto geboortekaartjes .

Deze kan je zelf direct online aanpassen: eigen teksten erin en een eigen foto uploaden en jullie baby schittert op haar of zijn eigen geboortekaartje. Hoe maak je zo’n mooie foto? Even oefenen van te voren. Lief Leuk & Eigen geeft handige tips om de fotosessie zelf uit te kunnen voeren en geeft ook de mogelijkheid om een plan B achter de hand te houden. Probeer het eens uit en bestel een gratis proefkaartje! Liever geen foto op het geboortekaartje? Geen probleem. Ze hebben ook een mooi collectie geboortekaartjes van de leukste designers, in allerlei stijlen dus voor ieder wat wils. En een geboortekaartje aanpassen of op maat ontwerpen behoort ook tot de mogelijkheden.

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top