Winkelnieuws: be hip met Hippemeiden

Hippe meiden willen iedere dag iets anders. Zijn zij eigenaar van een M’eye Watch dan kunnen ze bijna twee jaar lang elke dag een andere kleur horloge om. M’eye watch is een etui met daarin één uurwerk en vijf verschillende kleuren banden in 1 set waar men wel 625 verschillende combinaties mee kan maken. En dat voor slechts € 69,95. Alle kleuren banden zijn ook los te verkrijgen in een mini etui voor maar € 12,95. Je kunt oneindig blijven combineren, zodat je bij elke outfit een passend horloge hebt! Wat wil een hippe meid nog meer ?

Ben jij ook altijd op zoek naar leuke hippe cadeautjes, slaapkamer accessoires, kleding of gadgets? Of je nu iets zoekt voor een verjaardag of voor jezelf, bij hippemeiden.com ben je aan het juiste adres. Zij bieden in hun winkel  en webshop een groot  assortiment kleding,  tassen  en cadeau artikelen aan, speciaal voor meiden die eens wat anders willen.

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top