Winkelnieuws: de geboortedoos van Luiertaartfabriek!

Hoera er is een baby geboren!

Een geboorte is natuurlijk het mooiste geschenk wat iemand kan wensen.
Een passend cadeau vinden voor iemand is niet altijd even makkelijk. Worden het kleertjes, knuffel, kraammand, luiertaart, naamkado, of toch iets van speelgoed?
De kersverse ouders ontvangen veel felicitatiekaartjes en die belanden meestal in de kast of plakboek. Maar waar kun je al deze mooie herinneringen zoals de kaartjes, eerste kleertjes, tandjes, haarlokje etc. nou beter bewaren dan in een geboortedoos ?

Geboortedoos 27cm

De geboortedoos is gemaakt van blank hout en zal worden beschilderd in de basiskleur wit. Wil je de kist liever in een andere kleur beschilderd hebben, dan is dat mogelijk tegen een kleine meerprijs.
Hoe komt het kistje eruit te zien?
Op de deksel van het kistje zal het geboortekaartje beschilderd worden en op de voorkant van het kistje komt de naam te staan. Meer opties in overleg.

Afmeting kistje: breed 27cm, lang 27cm, hoog 13,5cm
Compleet beschilderd n.a.v. geboortekaartje voor € 49,95

Ook te vinden in het assortiment van Luiertaartfabriek zijn de speelgoedkisten welke ook geheel worden beschilderd n.a.v. het geboortekaartje. Deze kisten worden veel cadeau gedaan voor hun 1e of volgende verjaardag, maar ook als geboortegeschenk.

Speelgoedkist

De speelgoedkist is gemaakt van blank hout en zal worden beschilderd in de basiskleur wit. Wilt u de kist liever in een andere kleur beschilderd hebben, is dit mogelijk tegen een kleine meerprijs. Hoe komt de speelgoedkist eruit te zien?
Op de deksel van de kist zal het geboortekaartje beschilderd worden en op de voorkant van de kist komt de naam. Meer opties in overleg
Afmeting speelgoedkist: breed 64cm, diep 45cm en hoog 35cm
Compleet beschilderd n.a.v. geboortekaartje voor € 125,00

Wil je meer weten of eventueel meer voorbeelden zien? Check de website.

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top