Winkelnieuws: Dream Fashion start met Keedo wintercollectie

Comfortabel en hip

Dit jaar maakt Dream Fashion haar start met de wintercollectie van Keedo. Dit schitterende fair trade label uit Zuid-Afrika trekt allereerst de aandacht door het gebruik van zo veel kleurrijke stoffen en de vele details, maar ook de kwaliteit van de kleding laat niets te wensen over. Keedo laat kinderen kind zijn, door gebruik van soepele draagbare stoffen kunnen kids vrij bewegen en spelen en er toch uitzien als prinsjes en prinsesjes. De schitterende natuur en cultuur van Zuid-Afrika is terug te vinden in de mooiste prints, natuurlijke stoffen en kleurgebruik.

Fair trade

De oorsprong van Keedo ligt in Cape Town, Paarden eiland. De productie van dit label is “eerlijk”. Goede arbeidsomstandigheden voor de werknemers en in geen geval kinderhandjes in de productie. Ook steunen zij gewelige projecten voor kansarme kinderen en lokale bevolking. Een deel van de opbrengst gaat naar een lokaal kindertehuis onder leiding van mama amelia.

Adopteer een lappenpop.

Ze zijn geweldig, deze handgemaakt lappenpoppen zijn ieder uniek en worden met liefde gemaakt binnen een project voor vrouwen die op deze manier de kans krijgen iets op te bouwen in hun leven, structureel en financieel. De poppen worden geadopteerd met geboortecertificaat hierop staat zijn of haar naam geboortegewicht en vermelding “birth mother”. De poppen dragen natuurlijk de kleding van Keedo. Een uniek kado om te geven en natuurlijk erg leuk om te krijgen.

Keedo cares, giving back to kids, society and nature.
Wij zijn enthousiast!

Nu speciaal voor bezoekers van MamsatWork direct €5,- korting bij elke besteding in de collectie van keedo. Gebruik hiervoor de kortingskode: keedocares
Deze kode is geldig van 15 sept t/m 14 oktober 2011 (niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en acties).

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top