Winkelnieuws: geboortekaartjes uit Canada van Lief, Leuk & Eigen

Nostalgische geboortekaartjes uit Canada

Lief Leuk & Eigen biedt een collectie geboortekaartjes van de leukste designers. In de meest uiteenlopende stijlen. Nostalgisch, lief, stoer, retro of juist strak, er is voor ieder wat wils. Met of zonder eigen foto. De designers van Lief Leuk & Eigen komen uit binnen- en buitenland. Zo ook de exclusieve collectie van Cartolina, uit Canada. Een collectie vol prachtige nostalgische geboortekaartjes met een vintage look, die wel heel speciaal zijn. Met een serie geboortekaartjes voor Lief Leuk & Eigen plaatst Cartolina de hedendaagse trend van vintage, bloemen en vogels in een heel nieuw perspectief. Ze zijn bijzonder, kleurrijk en tot in detail uitgewerkt. Een bijzondere aankondiging voor de geboorte van jullie kindje.

De site van Lief Leuk & Eigen geboortekaartjes biedt originele geboortekaartjes én is ook een hele makkelijke site om je geboortekaartjes te bestellen. Je ziet snel resultaat. Je kan namelijk direct zelf je teksten invullen en aanpassen naar door jullie gewenste lettertype en kleur. En direct je proefkaart (of als jullie kindje geboren is, de oplage) bestellen. Het eerste proefkaartje is gratis en zeker aan te bevelen. Want zo zie je direct hoe jullie kaartje eruit komt te zien en kan je goed de kleuren en de papierkwaliteit beoordelen. En ook handig: de gepersonaliseerde adresetiketten. In de stijl van je geboortekaartjes kan je adresetiketten bestellen met de handige etiketten-tool.

Ook voor een ontwerp op maat ben je bij Lief Leuk & Eigen geboortekaartjes aan het goede adres! Een kleine aanpassing of een heel persoonlijk ontwerp: alles is mogelijk. De Design Studio van Lief Leuk & Eigen ontwerpt graag jullie bijzondere geboortekaartjes.

Bij Lief Leuk & Eigen vindt je naast geboortekaartjes bovendien leuke muurstickers, mooie canvassen, een persoonlijke vlag of een bijzonder tegeltje, gemaakt van de geboortekaartjes.

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top