Winkelnieuws: Jurkjes alleen voor de zomer? Welnee!

De eigenaren van KleineJurkjes.nl, dé online winkel met alleen de aller-aller-leukste jurkjes voor meisjes van 0-12 jaar, vinden dat jurkjes geschikt zijn voor alle jaargetijden. Want wat is er nu leuker dan je dochter op te tutten in een origineel jurkje waar niet de hele buurt in loopt? Dik maillotje eronder, laarsjes aan en klaar!

Veel van de jurkjes die KleineJurkjes.nl verkoopt, zijn gemaakt van ecologisch katoen, niet-giftige verven en zijn nikkelvrij, èn dragen daarbij het keurmerk voor biologisch textiel en/of zijn fair trade. Biologisch katoen is milieuvriendelijker dan regulier katoen en is bovendien gezonder, voor zowel de landarbeiders en hun gezinnen, voor de fabrieksarbeiders en natuurlijk ook voor je eigen kinderen.

Eén merk willen we hier even extra aandacht geven en dat is Frugi: een supervrolijk Engels merk met een enorme keuze aan (betaalbare) eco jurkjes. De vezels in biologisch katoen zijn dikker en sterker, wat je duidelijk kan voelen als je Frugi kleding in handen hebt. Deze jurkjes zijn zacht en daarom ideaal bij allergieën en eczeem, aangezien geen chemicaliën en bestrijdingsmiddelen gebruikt zijn. Daarbij doneren ze ook nog eens 1% van hun omzet aan milieubeschermende initiatieven, geweldig toch?

En waarom nog meer kleding inkopen als er al zoveel bestaat? Dat is het idee achter de categorie vintage binnen KleineJurkjes.nl: recyclen. Deze tweedehands jurkjes zijn eerlijk geprijsd en van bekende en minder bekende merken.

Een derde categorie jurkjes die je in deze meidenshop kunt vinden is de exclusieve. En die gaat er helemaal uit! KleineJurkjes.nl wordt van top tot teen eco! In die exclusieve categorie vind je onder andere hippe Name it tuniekjes, het mooie Drappa Dot, de feestelijke jurkjes van Wheat en Freoli en nog veel meer.

Speciaal voor de lezers van mamsatwork.nl geven ze bij Kleinejurkjes.nl 10% extra korting bovenop deze al sterk afgeprijsde jurkjes én ontvang je een waardebon twv 5 euro. Gebruik kortingscode maw en sla je slag!

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top