Winkelnieuws: Kleurrijk Gekleed, laat je niet uitkleden!

Laat je niet uitkleden, shop bij KleurrijkGekleed.nl

Bij Kleurrijk Gekleed vind je leuke, veelkleurige mode voor stoere jongens en mooie meiden. De nieuwe najaarscollectie van Kids-Up staat online en hij is weer erg vrolijk en stoer.

Kids-Up, hippe kindermode

Kids-Up is een geweldig leuk merk uit Denemarken. Deze kleding verovert Europa vanwege het gebruik van sprekende kleuren, aparte stoffen in leuke, draagbare en zeer comfortabele modellen.

Kids-Up heeft een stoere streetware uitstraling in heldere kleuren met mooie prints en funky details, zeer uitgewerkte artikelen. Het merk onderscheidt zich van andere merken qua uitstraling en afwerking, de kwaliteit is zeer goed en dat alles tegen een hele scherpe prijs. Het is speelse mode voor jongens en meisjes van 2 tot 10 jaar.

Zoek je eens iets aparts voor je dochter of zoon? Wil je dat het er mooi en rijk uitgewerkt uitziet, maar wil je zeker niet teveel betalen? Bekijk dan de collectie van Kids-Up eens. En als je eenmaal een item gehad hebt, dan blijf je terug komen!

Kleurrijkgekleed.nl, daar worden je kids vrolijk van.

Kleurrijk Gekleed, extra aantrekkelijk

Bij Kleurrijk Gekleed wordt iedere bestelling leuk ingepakt en, binnen Nederland, gratis verzonden. En bij iedere 25 euro (in 1 bestelling) krijg je bovendien een bonus, het Kleurrijk Vijfje t.w.v. 5 euro, als korting op je volgende bestelling.

Nu met extra korting shoppen bij KleurrijkGekleed.nl

Alle lezeressen van MamsatWork krijgen nu 20% korting bij elke bestelling uit de Kids-Up collectie. Gebruik de kortingscode ‘MAWsept’ en je korting wordt direct verrekend. Deze code is geldig tot 24 oktober 2011 (niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en acties).

Kleurrijkgekleed.nl, daar word jij vrolijk van.

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top