Winkelnieuws: nieuwe armbandenlijn Inside Out Bracelet

Een bijzonder concept

De geheel nieuwe armbandenlijn Inside Out Bracelet combineert op hele eigen wijze vakmanschap en bewustwording. De diepere boodschappen met bijbehorende edelstenen en parels zitten namelijk bij deze unieke armbanden aan de binnenkant!

De filosofie achter dit nieuwe idee is dat verandering van binnen uit gebeurt.

De breedste armband Verbondenheid ( 33 mm) maakt je bewust van je blokkades die de verbinding met jezelf in de weg staan. Door je beperkingen te herkennen en los te laten word je vrij om te zijn wie je bent. Aan de binnenzijde staat de volgende tekst: Loslaten is niet kwijtraken, Vrijheid geeft intense verbondenheid. Rozekwarts, granaat en een roze parel zijn tevens aan de binnenzijde van de armband gezet.

De middelste armband Intuitie ( 22 mm ) herinnert je eraan te luisteren naar je intuitie om op die manier weer bij je eigen wijsheid te komen. In de huidige maatschappij luisteren we voornamelijk naar anderen en hebben we afgeleerd naar ons eigen innerlijk te luisteren. In onze wijsheid zitten de inzichten en via het loslaten van beperkingen kom je tot transformatie.

De volgende woorden met bijbehorende edelstenen staan aan de binnenzijde van deze band:

Intuitie – amethist, inzicht – bergkristal, wijsheid – maansteen, lolaten – parel, transformatie – rookkwarts.

De derde armband Liefde ( 11 mm ) staat voor liefde voor onszelf.  Durven zijn wie je bent. En vandaar uit komt ook de liefde voor anderen. Niet om bevestiging te halen, maar als een aanvulling op ons eigen zijn. Het woord Liefde staat in deze armband en heeft een toermalijn aan de binnenzijde.

De armbanden zijn gemaakt van 925 sterling zilver en vakmanschap van hoge kwaliteit geven het sierraad een luxe uitstraling.

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top