Winkelnieuws: Poobies wenst je alvast een fijne kerst!

In de winkels zijn ze er al fanatiek mee begonnen en lijkt het soms alsof het al kerst is. Voor je het weet staan de kerstdagen alweer daadwerkelijk voor de deur. Veel hobbyisten zijn al fanatiek aan het knutselen om hun kerstkaarten op tijd af te krijgen, maar hoe fijn zou het zijn als dit makkelijker kan? Ben jij ook zo iemand die al dat gefreubel met schaar en lijm niet ziet zitten? Bij Poobies kun je online zelf je eigen kerstkaartje maken, zonder dat je hier dagen voor hoeft te knutselen. Je hebt dan wel je eigen persoonlijke en vooral unieke kerstkaartje. Je kunt heel eenvoudig gebruik maken van een van de vele voorbeeldkaarten en deze aanpassen naar je eigen smaak, of beginnen met een blanco kaartje.

Bijzondere kerstkaarten.

Nieuw bij Poobies zijn de kaarten met beeldpersonalisatie. Hier kun je in een bestaande afbeelding je eigen naam of een woord schrijven. Hoe leuk is het om op de kerstkaart je eigen naam in de sneeuw of op een kerstbal te schrijven? Of wat dacht je van een kaartje met je eigen tekst, alsof je die zelf met een kroontjespen erop geschreven hebt? Super origineel! Ook voor andere gelegenheden, zoals geboorte, uitnodigingen of een huwelijk zijn er speciale beeldpersonalisaties. Zo zet je je naam op het strand, in de wolken of op een ouderwetse typmachine. Je kiest gewoon de afbeelding uit de categorie beeldpersonalisatie die je op je kaartje wilt en je voert eenvoudig je eigen tekst in.

Zelf kerstkaarten maken bij Poobies is heel eenvoudig en vooral hartstikke leuk om te doen. En je kunt vrijblijvend zoveel kaartjes maken en bewaren als je zelf wilt. Wacht dus niet te lang, ga aan de slag en …. fijne Kerstdagen!

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top