Winkelnieuws: steun Orka Morgan met Kidzjeanz

Rebeljeans

Een stoer en high quality jeanslabel voor smalle jongens van 4-12 jaar, ontworpen met een dikke knipoog naar James Dean in ‘Rebel without a Cause’. Ze zijn gestart met een classic collection jeans, maar ook met long sleeves en polo’s met cool en technisch hoogstaand artwork. En deze collecties zijn te vinden bij Kidzjeans. De collectie wordt uitgebreid naar een complete jongenskledinglijn. Zij streven naar 6 collecties per jaar.
Teken je favoriete dier en steun hiermee Orka Morgan en …  WIN coole prijzen!

Hoe? Iedereen die een aankoop uit de collectie van Rebel Jeans doet in de maanden september en oktober 2011, krijgt per e-mail een tekenvel toegestuurd. Per bestelling mag er één keer meegedaan worden met deze tekenwedstrijd.
Rebel Jeans doneert voor jouw ingezonden tekening € 1,00 aan het Dolphin Rescue Team.

EXTRA – alle kids, ongeacht of deze wel of (nog) geen klant zijn van Rebel Jeans, krijgen het E-book ‘Orka in vrijheid’ van kinderboekenschrijver Niels Rood cadeau! Speciaal voor Rebel Jeans én orka Morgan heeft Niels het spannende en ontroerende E-book ‘Orka in vrijheid’ geschreven, in de hoop dat er genoeg geld ingezameld wordt om Morgan (die dus echt bestaat) haar welverdiende vrijheid terug te geven.

Wil jij dit e-book graag ontvangen? Stuur dan een mailtje of schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan stuurt Kidzjeans het op. Gaaf toch ?! Releasedatum: oktober 2011.  Meer weten over Orka Morgan?

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top