Winkelnieuws: Tassen-fetisjista’s vind X-only te gek!

Wij moeten de eerste vrouw die niet van tassen houdt nog ontmoeten! Sterker nog, wij ontmoeten eigenlijk meer de “tegenovergestelde” vrouwen.

Hun eigen verzonnen term “tassen-fetisjista’s, zegt waarschijnlijk genoeg…

Van niets kan een vrouw zo gelukkig worden als van een nieuwe tas: hij past altijd (knelt nooit in je middel) en de meest “normale” outfit kan een geweldige pimp krijgen bij het dragen van een fashionable tas!

De uitvinder van de handtas, een klein stukje geschiedenis!

Door de vele eeuwen heen werden tassen gebruikt in allerlei vormen. Toch is de eerste echt tassen-fetisjista Madame de Pompadour. Deze maîtresse van koning Lodewijk XV, verzon de eerste echte handtas; een soort buidel met hengsel waarin zij haar parfum en andere spulletjes bewaarde. De Fransen noemden dit tasje spottend “ridicule”, hetgeen vertaald “belachelijk” betekent, want wie gaat er nu met z’n hebben en houwen in de hand lopen? De Engelsen daarentegen noemden het de “indispensable”, de onmisbare!

Met de Engelsen kunnen wij ons beter verenigen, want voor ons is de tas echt onmisbaar geworden.

Indispensable, onmisbaar!!

Dat tassen niet meer uit het straatbeeld te denken zijn, bleek ook wel op de catwalks van dit komende seizoen! In allerlei soorten en maten: van clutch tot schoudertas, van envelop tot klassieke handtas! Uitvoeringen in colourblocking-kleuren (wellicht om het saaie seizoen op te vrolijken?) maar ook klassieke nude-kleuren. Uni uitvoering of in de hippe Python-print!

Alle grote designers lieten weer van zich horen! Prada, Hermes, Gucci, Dolce & Gabbana & Jill Sander!

X-only

Helaas zijn deze tassen niet voor iedere portomonnaie geschikt, want de prijskaartjes zijn niet altijd van de lucht. Om toch die tijdloze klasse uit te kunnen stralen, al je favoriete spulletjes mee te slepen of mee te willen doen met de laatste trends, heeft X-only de mooiste en meest exclusieve tassen in haar assortiment.

Allemaal van echt leder of suede, exclusief en toch betaalbaar! Voor elk wat wils! Van de “die-hard fashionista” die alle trends op de voet volgt tot de beauty die van klassieke eenvoud houdt!

Dit keer staan de dames die van klassieke eenvoud-en klasse houden helemaal in de spotlight!

Tijdloos

Deze tijdloze klassieker is van 100% leder, is heel stevig, heeft geweldige afmetingen (27 x 40 x 10 cm) zodat je heerlijk veel kunt meenemen, heeft 2 grote vakken binnen in en een ritsje voor de sleutels en je gsm aan de achterkant!

Draag deze beauty zo met je mee of knoop een felgekleurde of geprinte shawl erom heen voor een speciale touch! (ook daarvoor kun je bij X-only terecht!)

Aanbieding!

Normaal kost deze beauty € 149, maar t/m 10 oktober 2011 krijgen alle lezeressen van MamsatWork met de actiekorting VRW2011 15% korting op deze lederen beauties! De prijs is dan circa € 126,–, een korting van ruim € 20!

Wees er snel bij, want de actie duurt maar even en uiteraard zolang de voorraad strekt!

Wil je liever een andere tas? Op alle tassen van X-only krijg je dezelfde mooie korting van 15%!

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top