Winkelnieuws: TojToj Kids

Sinds 1 februari 2011 is  TojToj Kids online. Het was een sprong in het diepe tussen alle andere kinderkleding webshops, dus zeker spannend. Maar inmiddels hebben al aardig wat klanten de weg naar hun webshop kunnen vinden en hebben ze zelfs de collectie deze winter al uit kunnen breiden met de merken Paglie en Minymo.

Ze verkopen nieuwe collecties van opkomende merken in het laag en middensegment. Hier hebben ze voor gekozen omdat ze de klanten een andere collectie dan de gemiddelde kinderkledingwinkel aan willen bieden en het leuk vinden om “nieuwe” merken te promoten.

Draagbare, vrolijke kleding met een goede prijs/kwaliteitverhouding, dat vind je bij TojToj Kids!!

Zoals het nieuwe Nederlandse merk Quapi Kidswear dat sinds deze zomer verkrijgbaar is, misschien herken je het al van de advertenties in 100% NL en de reclames op de radio. Het merk kenmerkt zich door een goede pasvorm, mooie afwerking en hippe, eigentijdse kleding waar kinderen graag in lopen. Verder is de jongens- en meidencollectie goed op elkaar afgestemd, zodat je je kids zonder moeite in hetzelfde thema kunt kleden.

Paglie is één van de merken die ze deze winter nieuw in de collectie  hebben. Het is een merk met een herkenbaar eigen stijl. Ze verkopen meerdere thema’s per seizoen, voor de winter zijn dit Ethno Style en College Style. De Ethno Style bestaat uit vrolijk gebloemde tops, rokken en broeken voor de meiden met als topper een heerlijk (nep)bontvestje. Voor de jongens knallen de kleuren aqua en paars eruit, met als topstuk een blouse die aan 2 kanten (paars/aqua/groen geruit of wit/paars gestreept) te dragen is, dus 2 blouses voor de prijs van 1!!

De nieuwe wintercollectie van Quapi Kidswear, Paglie, Fransa, Minymo, Dottjes, Girl Star en Boy Star is nu bij hen verkrijgbaar. Benieuwd naar de nieuwe trends voor deze winter? Kijk snel op Wintercollectie – de merken bij TojToj Kids.

TojToj Kids heeft ook een leuke aanbieding voor de bezoekers van MamsatWork! Met aktiecode: NEWS kun je t/m 7 oktober 2011 de nieuwe wintercollectie van je kids met 20% korting aanschaffen en betaal je geen verzendkosten!!

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top