Winkelnieuws: Wooden Button shirts van Merkkleertjes

Wooden Buttons babyshirts voor Sinterklaas en Kerst + leuke Sinterklaas-weetjes voor 2011

Over niet al te lange tijd staan de feestdagen weer voor de deur en zitten we weer in de heerlijke Sinterklaas- en Kerstsfeer. Merkkleertjes! heeft momenteel voor deze gezellige periode heel gave thema babyshirtjes op de site. Super leuk als kraamkadootje of voor je eigen kleintje. De shirts zijn van Wooden Buttons en zijn er zowel voor jongens als meiden in hele leuke uitvoeringen.

De Wooden Button shirts kosten €11,50 per stuk en zijn verkrijgbaar in de volgende maten:

  • maat 50-56
  • maat 62-68
  • maat 74-80

En voor de lezeressen van MamsatWork zijn ze nòg goedkoper! Jullie krijgen 10% extra korting op het aankoopbedrag (vermeld svp bij de opmerkingen dat je via MamsatWork besteld, dan wordt het achteraf verrekend bij de bevestiging).

Tweedehands dames- en kinderkleding

Naast de nieuwe Wooden Button shirts biedt Merkkleertjes! superveel leuke 2ehands kinder- en dameskleding aan. Het is de moeite waard hier ook even een kijkje te nemen, want je vindt er de meer trendy bekende kinder- en damesmerken in nieuwstaat tegen lage prijzen. De kleding is in perfecte staat.

Leuke Sinterklaasweetjes voor 2011

De intocht van Sinterklaas zal dit jaar op 12 november plaatsvinden in Dordrecht. Het is de tweede keer dat de intocht in deze plaats plaatsvindt (na 1992). Het wordt de eerste intocht met Stefan de Walle als Sinterklaas, nadat Bram van der Vlugt deze rol al jaren met verve heeft uitgevoerd. Het is de tweede intocht met Arno Brok als burgemeester. In 2005 verwelkomde hij Sinterklaas ook in Sneek, eveneens op 12 november. Sinterklaas valt dit jaar overigens op een maandag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top