Winkelnieuws: de herfst in met Wonen met LEF!

Wanneer de blaadjes van de bomen vallen, is het tijd om naar binnen te gaan!

We genieten met zijn allen nog even van de steeds schaarser wordende zonmomenten. Terwijl we ondertussen alweer langzaam wennen aan het binnenseizoen. Om het nieuwe seizoen te ervaren, hebben ze bij Wonen met LEF! zichzelf er letterlijk mee omringd. Met hulp van de nieuwe collectie van HK-living, weten zee zeker dat ze het najaar wel doorkomen.

Op hun verlanglijst voor aankomend seizoen stonden warme stoffen, breisels en veel hout in warme herfstkleuren en grijs en blauwtinten. Ze zagen zichzelf al helemaal liggen op een bank vol met kussens en heerlijke woondekens. Kaarsen aan die schitteren in prachtige kandelaars en lekkere hapjes en drankjes geserveerd in mooie karaffen en op stoere planken. Lekker genieten met het gezin, wanneer de dagen weer korter worden.

HK-Living maakt hun dromen waar met hun nieuwe collectie woonaccessoires die je verleiden om binnen te blijven. Daarom zijn ze des te trotser dat wij HK-living verkopen in onze webshop. De producten zijn niet alleen mooi, ze zijn ook heel bruikbaar!

De collectie bestaat uit verschillende kussens, van gebreid wol en gerecyclede legertenten tot aan prints van oude uithangborden. Verder zijn er nieuwe woonkleden opgenomen met prints uit het verleden in een nieuw jasje. Of wat dacht je van de stoere kandelaars, waar je visite zeker over zal gaan praten. De broodplanken en robuuste schalen zijn geweldig als pronkstuk (met schatten uit het bos misschien?), maar kunnen ook zeker tegen een stootje. Een echte trend zijn de karaffen in verschillende kleuren en maten, zet er meerdere bij elkaar voor een fantastisch effect. Om de boel te verlichten, zitten er verschillende lampen in de collectie. Wat dacht je van een industriële lamp in grijs, wit of rood?

Beginnen de herfstkriebels al op te komen? Dan hebben ze bij Wonen met LEF! iets leuks voor jou. De gehele maand oktober krijg je bij Wonen met LEF! 10% korting op het hele assortiment met de code: mawokt. Hoe tof is dat? Ga naar de site en laat je verleiden door de herfst! Zij zijn er al klaar voor, ik ook, nu jij nog!

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top