Winkelniews: Ik ben zóóóóó 2012!

Ontwerp jij ook zo graag zelf de shirtjes van je kinderen? Met eigen tekst, en bijvoorbeeld nog een leuke afbeelding erop ? In deze mooie webshop kan dat, èn gaat het ook nog eens héél eenvoudig. Je kiest een type shirt, een kleur, een lettertype, de grootte van de letters, de kleur, en eventueel een afbeelding en klaar is Kees (of uhhh, nou ja… Obaby eigenlijk).

Tè makkelijk eigenlijk, je hebt er zo een stapel besteld! En iedere stap die je doet, die zie je terug in het voorbeeld. Zo kan het niet mis gaan met wat je bestelt.

Obaby heeft nu ook een mooie actie voor onze lezeressen!  Ontwerp zelf dit shirtje en ontvang maarliefst € 5,00  retour gestort op je aankoop. Je betaald dan niet € 18,95 inclusief opdruk en verzendkosten, maar 13,95 euro. Vermeld bij de opmerkingen in de betaalzone: aktie mamasatwork.nl Verkrijgbaar van maat 50-56 t/m 140 en in 5 verschillende kleuren leverbaar!

De aktie loopt t/m 31 januari 2012, dus doe er je voordeel mee!

Wij maken in onze blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven