Winter warm by Pimps & Pearls…

Winter warmMezelf uitdossen. I love it. Niet te veel, maar wèl een beetje opvallend zo nu en dan. Bijvoorbeeld met een mooie stack armbanden.En ik heb wat leuks gezien van Pimps & Pearls! Een prachtige collectie leren armbanden: de Moesss Superior Collection 2014/2015. De Moesss armbanden bestaan uit enkele leren veters met verschillende tinten, dessins, prints of zelfs fijn gevlochten, waardoor elke armband een unieke uitstraling heeft. Stoer!

En deze handgemaakte leren sieraden zijn meer dan alleen een armband! Rol de armband af en draag hem als een ketting, met of zonder bedel. Of draag hem als heupriempje of laars sieraad. Heb jij nog meer ideeën? Dan hoor ik dat graag.

Door je Pimps & Pearls accessoire te combineren met een van de unieke bedels geef je je armband of ketting weer een hele andere look. Met hoogwaardig kwaliteitsleer als basis zorgen de eindeloze combinaties van de bedels van natuurlijke materialen zoals edelsteen, hout, bone, hard, schelp, koper en edelstaal voor een accessoire met een pure uitstraling. Elke bedel is dan ook handgemaakt en uniek.

Naast de uitgebreide collectie armbanden en bedels heeft Pimps & Pearls ook een prachtige collectie tassen, portemonnees en sjaals.
Zoals de Limited Edition Art Flower sjaal, een XXL omslagdoek van maar liefst 100% royal baby alpaca, dus super zacht. De sjaal heeft leren eindstukjes met drukknopen waardoor de sjaal op verschillende manieren gedragen kan worden en ook gelijk weer lekker stoer toont.

Kortom, met een accessoire van Pimps & Pearls heb je een bijzonder en uniek item in handen! In de webshop van Nummer Zestien vind je een uitgebreide collectie armbanden, bedels, tassen en sjaals van Pimps & Pearls. Veel shopplezier!

Art Flower

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here