Wij zoeken een winterjas maar komen er samen niet helemaal uit

Winterjassen zijn onontbeerlijk in deze tijd. Bij mijzelf begint het al vroeg dat ik mijn winterjas uit de kast trek… ik ben een echte koukleum, maar mijn dochtertje heeft haar oude winterjas echter nog niet veel aangehad… ze loopt nog lekker in een dun jasje en maakt zich nergens druk om 😉 .

Ergens doet me dat denken aan mijn ouders vroeger. Liep je te wandelen en dan gaf ik een handje… kreeg ik steevast te horen dat ik zulke lekkere warme handen had en zij niet meer. De geschiedenis herhaalt zich op dit moment want nu ben ik diegene die klaagt over koude handen. Grappig toch hoe herkenbaar sommige situaties worden in een ouder-kind relatie.

Winterjas gezocht

Even terug naar de winterjassen. Jullie weten inmiddels wel dat ik zelf ook een kinderkleding webshop heb, dus zelf shoppen voor kinderkleding doe ik niet vaak. Ik verkoop echter géén winterjassen, of nu ja… niet veel. Vandaar dat ik voor de mijn eigen kids toch het internet af moest struinen voor leuke winterjassen. Lotte haar oude winterjas wordt te klein (tjee wat worden ze toch snel groot), dus op zoek naar een nieuwe.

winterjas

Winterjas gezocht

Ik heb er een aantal gevonden met leuke kortingen, want ja.. ik ben ook geen dief van mijn eigen portemonnee 😉 , en nu ben ik benieuwd naar jullie smaak. Ik kijk dan nu eerst even naar de winterjas voor mijn meisje… zoonlief is binnenkort aan de beurt.

Zij houdt van roze… ik niet zo. Maargoed zij moet er in lopen en ik niet, dus ik leg me daar bij neer. Zolang het maar geen zacht roze is 😛 kan ik er nog wel mee leven en kunnen we het nog wel een beetje stoer maken denk ik dan. We hebben drie winterjassen uitgekozen samen en daar moet nog een keuze uit gemaakt worden. Welke winterjas vinden jullie het leukst?

Protest, Mc Gregor, Cars…

De Protest winterjas vind ik persoonlijk gewoon stoer. Niet een beetje, maar gewoon lekker stoer. Is voor mijzelf geen twijfelgeval, maar voor madam wel 😉 . Daarnaast is hij nu € 56,00 en dat vind ik niets teveel voor een fijne winterjas. Dochterlief zelf heeft een oogje op de Bomba winterjas. Deze is wel afgeprijsd, maar nog steeds redelijk aan de prijs (ruim € 100,00). Ik vind zelf de kraag wel leuk, maar de print iets aan de drukke kant. Alle andere roze winterjassen vallen bij ons beiden niet in de smaak waardoor we er ook nog een ‘zilveren’ bij hebben gekozen, van Mc Gregor.

Los van de winterjassen hierboven heb ik ook nog een hele mooie winterjas gezien van Cars, bij Kleertjes.com met ceintuur. Hij is alleen wel in het donkerblauw 🙁 .

Hoe ligt jullie voorkeur?

Nu aan jullie de hamvraag… naar welke winterjas gaat jullie voorkeur uit? Ik kan niet beloven dat we de keuze van de meeste stemmen volgen net als bij de klok in ons moderne interieur (want dochterlief heeft toch de grootste vinger in de pap), maar ben wèl benieuwd naar jullie keuze!

Het is toch de Bomba jas geworden, en laat ik die nu uiteindelijk nog gescoord hebben via winterjassen.com waardoor ik tòch geen € 100,00 neer heb hoeven tellen, maar voor € 77,40 klaar was. Scheelt bijna 25%! Zo zie je maar dat het toch goed is om zo nu en dan even verder te kijken dan je neus lang is 😉 . Dochter blij en ik blij.

 

 

 

 

 

2 gedachten over “Wij zoeken een winterjas maar komen er samen niet helemaal uit”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven