Woeffies kinderschoenen; review en winactie

Kinderen en schoenen. Ze zijn niet aan te slepen en vaak ook nog ontzettend duur. De eerste keer dat ik stappers ging kopen voor mijn eerste stapjes zettende kind schrok ik me wezenloos toen ik bij de kassa stond. Uiteraard was ik blij dat ik nu de Woeffies mocht uitproberen!

Het viel me destijds in de winkel heus wel op dat er nergens prijskaartjes bij de kinderschoentjes stonden, maar ik verwachtte gewoon niet dat er zo’n bedrag aan kon hangen. Ik liet me niet kennen en betaalde braaf maar ben er niet meer naar binnen gestapt. Negentig euro heb ik toen betaald, schoentjes maat 23, en ze zijn er zo weer uitgegroeid! Joh, zoveel betaal ik bijna voor mijn eigen pumps die toch echt wel een paar maten groter zijn.

Ik maak die keuze op basis van de prijs zelf en daarnaast probeer ik uiteraard ook op de kwaliteit te letten. Maar als ik goedkopere schoenen voor Noud koop dan zijn ze echt sneller versleten. De keuze is dus eigenlijk; meer goedkopere schoenen of een paar duurdere. Gelukkig komt Bristol nu met de oplossing.

woeffies

Woeffies kinderschoenen bij Bristol

Bristol kennen we natuurlijk als een allround winkel waar je voor het hele gezin terecht kunt. Dames, heren, jongens en meisjes. Van kleding tot accessoires en van tassen tot schoenen. Daarbij word je er hartstikke vrolijk van de prijs en dat is zeker prettig met kinderen die overal al snel genoeg uitgroeien. Niet alleen voor de kinderen fijn trouwens, ook mijn portemonnee doet een dansje en eerlijk is eerlijk dit merk is aan het veranderen! Voorheen stapte ik er niet snel naar binnen, maar de keuze in het assortiment én de kwaliteit zijn er stevig op vooruit gegaan, net als de schoenen van Noud 😉 .

Goede en betaalbare kinderschoenen, en ze zijn nog leuk ook! Huismerkschoenen kunnen zeker ook goede schoenen zijn, dat bewijzen ze hier. Woeffies kinderschoenen zijn schoenen voor peuters, jongens en meisjes met een goede prijs/kwaliteitverhouding. Ze zijn ook vaak gemaakt van leer, wist je dat? En voor leren schoenen vind ik ze dan zelfs relatief goedkoop.

Leer ademt goed en past zich aan de vorm van de voeten aan en daarbij  zijn ze stevig. Iets wat we graag willen voor de voeten van onze kindjes, toch ? Woeffies verkoopt verschillende soorten schoenen zoals sneakers, sandalen, klittebandschoenen en enkellaarsjes.

Noud mocht ze uittesten en vind dat helemaal prima! Zien ze er allereerst niet super stoer uit? Mooie kleurcombinatie ook. De kleine man is bezig met het leren van kleuren en wijst netjes alle kleurtjes aan met bijbehorende naam, ze zijn dus nog leerzaam ook 😉 .

We zijn ze nu al twee weken aan het testen en ze blijven mooi! Natuurlijk met wat vlekjes hier en daar, maar wat verwacht je anders met een buitenspeelkind. Bij Noud slijt de neus altijd snel, die zit namelijk nog graag nog op zijn knieën te spelen maar het valt me nog alles mee! Ik denk dat deze Woeffies best lang mee kunnen, in ieder geval tot de tijd dat hij erui gegroeid is.

woeffies

Conclusie: Ik weet wel waar ik de volgende keer met hem naar binnen stap, nemen we meteen een kijkje op de dames afdeling 😉 .

Ken jij de Woeffies kinderschoenen al ? Zo niet dan is dit je kans, wij geven namelijk een paar Woeffies weg! Dezelfde als dat Noud hier aanheeft, in een maatje 25.

Deel dit bericht via een van de social media knoppen hieronder en geef in de reactie aan voor wie jij deze schoenen wilt winnen. De winactie loopt tot 5 Mei 2016.

 

 

 

 

8 gedachten over “Woeffies kinderschoenen; review en winactie”

  1. Voor mijn zoontje Mikai van 2, hij heeft nu maat 23 maar het zal niet lang duren voordat hij slweer maat 25 heeft! Hij groeit veel te snel <3

  2. Onze Storm houdt ervan om in plassen of moddderpoelen te springen (dankzij peppa pig) dus een paar nieuwe, stevige schoenen zijn altijd welkom.

  3. Onze Storm (ja, hij maakt zijn naam dubbel en dwars waar) kan wel een paar nieuwe schoenen gebruiken! Hij doet niets liever dan in plassen springen of als hij echt de kans krijgt in modderpoelen (mijn schuld hij kijkt teveel Peppa Pig).

  4. Avatar foto
    Miekske Dingens

    Wat komt dit goed uit! Zou te gek zijn voor onze kapoen, die momenteel maatje 24 heeft, maar voor wie we op zoek zijn naar een stoer paar nieuwe schoenen! Dus fingers crossed!!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven