Wollen onderkleding voor kinderen; zo vatten ze zeker geen kou

Buiten spelen is elk jaargetijde fijn, lekker het bos in of eindelijk sneeuwpret. In de zomer smeer je ze dan goed in… En in de winter pak je ze in 😉 . Wollen onderkleding voor kinderen is dan ideaal. Wol is een perfect natuurproduct dat is uitgevonden om te isoleren en warm te houden. Zo heeft Moeder Natuur het bedacht. En wij vinden het, net als webshop GreenJump, een top idee!

Gaan jullie deze winter op wintersport? Of zijn jouw kids, net als de mijne, dol op spelen in de sneeuw? Pak ze dan lekker warm in met wollen onderkleding voor kinderen. In dit blog lees je daar meer over.

Lees ook: De leukste buitenspelletjes; gewoon te spelen in eigen tuin

Sneeuwbui? Speelbui!

Bij een beetje sneeuw is mijn zoon samen met zijn vriendjes uren lang buiten aan het spelen met zijn vriendjes. Een extra warm laagje onder zijn kleding is dan wel fijn. En daar is wol zoals gezegd, een ideaal materiaal voor. Het ademt wel, maar houdt toch warm. Enne, het is natuurlijk een duurzaam en biologisch product.

De wollen truien die je oma breidde mochten dan een beetje kriebelen… Dat geldt voor de moderne wollen onderkleding voor kinderen, die je gewoon in een webshop koopt, dus niet. Heerlijk zacht, en daardoor ook geschikt als pyjama!

Wollen onderkleding voor kinderen

Bij Green Jump vond ik hele fijne onderkleding gemaakt van biologische wol met biologische zijde. Hierin blijft je kind lekker warm zonder te zweten zoals dat bij synthetische materialen vaak wel het geval is. Lekker lang buitenspelen is zo nog fijner. Ook handig voor als je op wintersport gaat!

De Living Crafts onderkleding van biologische wol met biologische zijde is te gebruiken als onderkleding maar ook als pyjama erg fijn (zomer en winter!). De combinatie van wol met zijde maakt dat het warmte goed reguleert, absorbeert zonder nat aan te voelen en lekker zacht voelt. Daarnaast is het gemaakt zonder chemische behandelingen en onder eerlijke omstandigheden. De onderbroek of pyjama van wol en zijde is verkrijgbaar in 4 kleuren van maat 92 t/m maat 140. Een onder shirt of pyjama van dezelfde mooie pure materialen is er in lange of korte mouw. Wol hoef je trouwens niet vaak te wassen, dat kan wel op een 30 graden wol programma maar even uithangen is vaak al voldoende!

Shoppen bij Green Jump

Liever onderkleding van alleen biologische wol of een mix van wol, zijde en katoen? Je vind het allemaal op de site van Green Jump onder kleding van wol en zijde. En mocht je op wintersport gaan? Vergeet dan ook natuurlijk je zonnebrand niet!

Lees ook: Natuurlijke zonnebrand, dát smeert pas veilig

onderkleding van wol

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven