Haal kracht, blijdschap of kalmte uit een flesje wonderlijk water van Cliniclowns

Iedereen heeft wel eens een steuntje in de rug nodig; wat rust om gefocust en geconcentreerd je sollicitatie in te gaan, wat blijdschap op die ene druilerige ochtend vol verplichte afspraken en meetings, of wat kracht om in de ochtend op te staan na de zoveelste gebroken nacht na je bevalling. Om iedereen wat extra steun te kunnen bieden introduceert CliniClowns WonderWater. WonderWater is gewoon water, waarbij je met een beetje verbeelding meer lef, blijdschap of kalmte ervaart. Want, als je je iets verbeeldt, denken je hersenen namelijk dat het echt gebeurt, zo blijkt uit onderzoek van Mark Mieras.

wonderwater cliniclowns

Wonderwater van Cliniclowns

De CliniClowns gebruiken die verbeelding al jaren om vrolijkheid en verwondering in het leven van zieke en gehandicapte kinderen en mensen met dementie te brengen. En maken zo situaties lichter en dragelijker. De CliniClowns zorgen ervoor dat kinderen heel even kunnen vergeten dat ze in het ziekenhuis zijn en laten dementerende ouderen zich weer gewaardeerd en gezien voelen. Deze verbeelding kan nu iedereen ervaren na het drinken van een flesje WonderWater!

De kracht van verbeelding

Ikzelf kan me nog precies herinneren wat de Cliniclowns voor Lotte betekend hebben toen ze na haar ski ongeluk in het ziekenhuis in Oostenrijk terecht kwam. Ze brachten troost en verlichting in en hele verdrietige tijd. En ook al verstond Lotte niets van wat ze zeiden… het was het gevoel en de verbeelding die van belang waren!

Ik gun ook andere kinderen die kracht van verbeelding, jij ook?

wonderwater, de kracht van verbeelding

BN-ers en hun kracht van verbeelding

Renate Gerschtanowitz, Nasrdin Dchar en Angela Schijf hebben de kracht van verbeelding als eens zelf mogen ervaren en delen ieder in een persoonlijk luisterverhaal wat dit voor hen heeft betekend. De drie luisterverhalen van Renate, Angela en Nasrdin zijn te beluisteren via de website van CliniClowns.

Zo had Renate veel heimwee toen ze in haar tienerjaren als model de wereld rondreisde. “Een lieve jongen in een koffietent en een groot glas bijzonder water maakten haar weer blij.”

Kreeg Nasrdin Dchar meer lef dankzij WonderWater op het hoogtepunt van zijn voetbalcarrière. Hij was een jaar of tien toen hij tijdens de finale van de penaltybokaal tegenover de profkeeper van RBC stond. “Hij voelde zijn knieën knikken en het zweet stond in zijn handen.”

En vertelt Angela Schijf hoe WonderWater haar kalmeerde toen ze op weg was naar de date met de man van haar leven. “Een enorme regenbui leek alles te verpesten, maar bracht uiteindelijk ontspanning en lol.”

cliniclowns wonderwater

Steun ook het werk van de Cliniclowns met wonderwater

Iedereen die een flesje WonderWater koopt steunt het werk van CliniClowns én kan zelf ervaren wat verbeelding doet. Je kan natuurlijk zelf een flesje kopen maar ook voor iemand anders waarvan jij denkt dat diegene wel een extra steuntje nodig heeft!Ik vind het wel een tof cadeautje.

WonderWater is verkrijgbaar in drie soorten: er is WonderWater waar je blij van wordt, kalm van wordt of waar je lef van krijgt. De flesjes zijn duurzaam geproduceerd en kunnen worden bijgevuld, want als je er een beetje in geloofd werkt WonderWater steeds opnieuw!

WonderWater is vanaf nu verkrijgbaar in de webshop van CliniClowns voor maar 4,95 euro per flesje!

CliniClowns

CliniClowns zet zich sinds 1992 in voor zieke en gehandicapte kinderen. Door écht contact te maken en hun verbeeldingskracht in te zetten zorgen de CliniClowns ervoor dat deze kinderen weer even kind kunnen zijn. Een ontmoeting met een CliniClown heeft effect: kinderen ervaren bijvoorbeeld minder stress en angst.

De CliniClowns spelen in nagenoeg alle Nederlandse ziekenhuizen met een kinderafdeling, in revalidatieklinieken, hospices, op scholen en online. De clowns gaan ook naar zorginstellingen voor mensen met dementie. Daar zetten zij hun verbeeldingskracht met liefde en respect in om het isolement en de eenzaamheid te verzachten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven