De 5 woonstijlen voor dit najaar

Je kan een liefhebber zijn van specifieke woonstijlen, maar misschien ben jij wel net als ik. Ik kan namelijk niet kiezen en vind allerlei woonstijlen van dit najaar mooi, waardoor ik vaak in een mix & match situatie terecht kom.

De woonstijlen bij Kwantum in dit najaar

  1. New Stalgia
  2. Urban modesty
  3. Modern Wanderer
  4. Pale Ruler
  5. Mystic Flora

Ik hou zelf heel erg van industrieel, gecombineerd met natuurlijke materialen zoals mooi eiken bijvoorbeeld. Maar ik vind velvet ook prachtig zoals ik jullie al liet zien met onze prachtige velours fauteuil die ik een paar weken geleden in huis heb gehaald. Verder vind ik landelijk ook best mooi, alhoewel ik daar zelf niet snel voor zou kiezen en kan ook modern me soms verrassen. Vandaar ook dat ik allerlei woonstijlen inspirerend vind en ik wilde jullie dan ook graag meenemen in de woonstijlen van de Kwantum voor dit najaar!

woonstijl new stalgia kwantum

1. Woonstijl New Stalgia

De woonstijl New Stalgia kenmerkt zich door het combineren van verschillende materialen. Hé, dat lijkt wel een beetje op mijn eigen woonstijl 😉 . Het gebruik van velours wordt bijvoorbeeld gecombineerd met de industriële look van gepoedercoat staal. Stoer en zacht tegelijk is dit type van de woonstijlen van dit najaar. Bij Kwantum vind je dan bijvoorbeeld naast de velourse meubels ook lampekampen van velvet. Super cool! De verwerkte kleuren dit najaar zijn okergeel, groen en roze.

Favoriet uit deze woonstijl zijn de tinten voor mij. Ik vind dat donkergroen en okergeel fantastisch combineren, zeker als najaarskleuren. Die toffe lamp die heb ik zelf al een paar jaar in huis en dat vloerkleed…. oh my! Ik denk dat ik daar stiekem nog eens voor ga jij kijken. Tip: zorg wel voor een goede stofzuiger met huisdieren als je van velvet houdt.

Je vindt deze spullen bij de Kwantum

Deze poef past ook héél gaaf in de New Stagia stijl door het gebruik van velvet, maar eigenlijk ook in onderstaande stijl die meer losgata op natuurlijke materialen. We vonden de poef bij Jysk.
woonstijl urban modesty

2. Woonstijl Urban Modesty

Zoals hierboven aangegeven richt de woonstijl Urban Modesty zich op natuurlijke tinten en materialen. Denk daarbij aan aardetinten gecombineerd met groen en wit in uitvoeringen van stof, hout e bijvoorbeeld jute achtige materialen. De uitstraling is basic, maar daardoor niet minder mooi. Urban Modesty is een van de woonstijlen dit najaar waarin bijna iedereen zich thuis voelt.

Bovenstaande items zijn van Kwantum, maar een soortgelijk touw kan je ook hier vinden, alleen dan met leuke verlichting erin, helemaal gaaf voor de komende najaarsperiode en passend bij alle woonstijlen!

woonstijlen najaar, modern wanderer

3. Modern Wanderer, nummer 3 van de woonstijlen van dit najaar

Ook in deze woonstijlen vormen de natuurlijke elementen de basis. Deze worden echter gecombineerd met echte eye catchers en onregelmatige patronen. De abstracte vormen krijg je er al Modern Wanderer gratis bij. Het doet mij een beetje denken aan een oosterse woonstijl.

Die veren decoratie vind ik helemaal te gek en ook de kameel kan ik wel waarderen 😉 . Wat vinden jullie van deze woonstijl?

De spulletjes hierboven kan je hier terugvinden

woonstijl pale ruler, zachte en bleke tinten met blank hout gecombineerd

4. Pale Ruler woonstijl

Producten met een prachtige ribstructuur en mooie zachte tinten die een beetje ‘bleke uitstraling’ hebben waardoor ze direct veel rust creëren. Dat is kenmerkend voor de Pale Ruler onder de woonstijlen voor dit najaar. Combineer die tinten met blank hout en je bent helemaal into deze woonstijl.

Wil je naast nieuwe items in huis ook iets doen met kleur op de muur, dan past color blocking uitstekend in deze woonstijl. Denk aan mooie vlakken op de muur, rechthoekig of in cirkels dat maakt niet uit.

Zachte en bleke tinten gecombineerd met blank hout vind je hier

woonstijlen dit najaar; mystic Flora met bloemmotief, gouden accessoires en donkere tinten

5. Woonstijl Mystic Flora

De woonstijl Mystic Flora werkt met donkere tinten, velvet producten en combineert dat met gouden details. Het geeft een beetje de duizend-en-een-nacht sfeer. Hou je van deze zware kleuren en bloemmotieven, dan is dit jouw woonstijl. Combineer de nadrukkelijke bloemen (die ik overigens prachtig vind) met mooie basics in donkere kleuren zoals plaids of kussens en je maakt er jouw eigen droomwereld van.

Oja… vergeet de lichtjes niet! Zo’n touw met verlichting zoals hierboven bij een van de andere woonstijlen van dit najaar aangegeven past hier ook uitstekend!

Alles hierboven -op de spiegels na- vind je bij Kwantum. De spiegels, die echt thuishoren in deze woonstijl vond ik hier voor je.

2 gedachten over “De 5 woonstijlen voor dit najaar”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven