Woonwinkel Siep frist je huis op in een oogwenk

Van de week vertelde ik al hoe blij ik was dat de kerstboom foetsie is en dat we weer een nieuw jaar tegemoet gaan. Opruimen, opfrissen en veranderen, daar word ik vrolijk van. En Woonwinkel Siep heeft goed begrepen hoe dat voelt!

woonwinkel siep

Woonwinkel Siep als humeurverbeteraar

Je hoeft maar heel even een sneak peak te nemen op de site van Siep en je bent al verkocht, tenminste… als je op zoek bent naar fris en vrolijk. Je ziet in alles dat Inge, de eigenaresse van Woonwinkel Siep verstand van zaken heeft. Buiten dat ze hele mooie spullen verkoopt geeft ze ook interieuradvies, en dat vind je terug in alle details op de website.

kijk jij ook altijd lekkerbekkend naar al die mooie plaatjes in de woonbladen zoals bijvoorbeeld de VTwonen? Dan is Woonwinkel Siep ’the place to be’ voor jou. Je wordt op smaak gebracht door de mooie sfeerbeelden die Inge je laat zien op de website, waardoor je ook direct een indruk krijgt van hoe je het artikel kan combineren. Heel handig. Van meubels tot textiel en van woonaccessoires tot prachtig keukengerei.

Binnen no-time heb je hier met wat kleine hebbedingen een leuke twist aan je eigen interieur gegeven. Of dat je nu met je woonkamer of keuken aan de slag wilt, of je bent van plan om de kinderkamer op te knappen, het is er allemaal. Ik heb zelf in mijn hoofd om mijn kantoor eens goed onderhanden te gaan nemen. Een mooi fris kantoor werkt denk ik goed door in mijn hoofd qua creativiteit, denk je ook niet?

Mijn wishlist bij Woonwinkel Siep

Bij het rondstruinen door Woonwinkel Siep heb ik dan ook al een kleine wishlist gemaakt van wat ik graag in mijn kantoor zou willen hebben. Kijk je even mee?

Persoonlijk vind ik deze lamp helemaal ’the bomb’! Het enige probleem is het schuinde dak op mijn kantoor, ik er dus nog even over na moet denken hoe ik deze lamp dan zou kunnen bevestigen. Maar de kleur vind ik zo fantastisch, past uitstekend bij als dat zwart, grijs en wit wat ik heb! Fris, en toch een beetje retro. Hij zou trouwens ook geweldig staan in een strandhuisje, maar dat staat jammer genoeg ook nog steeds op mijn wishlist 😉 .

woonwinkel siep

Onderstaande sfeerlichtje is ook cute, vind je niet? Dan kan de kerst wel voorbij zijn, maar sterretjes kunnen altijd! Zeker in deze combinatie met dat mooie zachtroze aan de binnenzijde.

woonwinkel siep

Voor het kantoor heb ik deze kruk zeker niet nodig, eigenlijk heb ik he-le-maal geen kruk nodig, maar ik ben een soort van krukken fetishist. Nooit van gehoord? Ik weet ook niet of er meerderen zijn net als ik, maar ik heb er echt een beetje last van 😀 .  Ieder krukje wat ik zie vind ik mooi. De een mooier dan de ander, zoals bijvoorbeeld deit exemplaar van Woonwinkel Siep, maar eigenlijk wil ik ze altijd mee naar huis nemen. Ik heb dan denk ik ook wel 8 krukjes in huis en als ik de krukjes meetel die we eerst bij de eettafel hadden (ja zo erg is het zelfs 😉 ), dan zijn het er 14!

woonwinkel siep

Je bent het toch met me eens dat je dit soort schatjes niet kan laten staan? Naast het spul wat ik dan voor mezelf gezien heb wil ik nog even deze DIY knuffel laten zien. Zou zelfs nog handig zijn hier in huis, want ook al is onze oudste 11, hij is nog steeds verknocht aan knuffels. Liefst zoveel mogelijk en natuurlijk iedere keer een andere. Dan ben je met onderstaande knuffel mooi in één klap klaar!

Ik zie zijn gezicht al voor me als ik al zijn knuffels weg zou doen en deze ervoor in de plaats geef 😛 .

woonwinkel siep

Kijk maar even wat je er allemaal mee kan doen, het is best een bijzonder ding!

Heb jij even rondgekeken omdat je aan verandering toe bent? Laat mij jouw favoriete item weten, ik ben benieuwd!

 

woonwinkel siep

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven