Workout tips voor stelletjes en andere liefhebbers

Ben je een fanatiek sporter en je innigste maatje ook? Dan vind je hieronder de leukste workout tips om samen valentijnsdag door te komen. Of iedere andere dag natuurlijk, what you want! Zorg wel voor een goede opwarming voordat je aan deze workout tips gaat beginnen en vergeet ook vooral de cooling down niet 😉 .

De leukste workout tips voor stelletjes

Afijn, of jij deze tips voor een workout nu samen met je geliefde uitvoert, of toch liever met iemand anders… dat moet je helemaal zelf weten natuurlijk. Veel plezier!

1. The Couple Squat

Een zwoele blik zegt meer dan 1.000 woorden. Met deze workout tip ga je tegenover elkaar staan in een rechte houding, met je benen op heupbreedte. Leg je handen in die van je lover en kijk elkaar recht in de ogen aan. Dat alleen al is een mooi moment toch? Zak vervolgens allebei door de heupen en houd elkaar stevig vast. Blijf 10 seconden gehurkt zitten en kom dan langzaam omhoog. Lukt het om deze workout tips een aantal keren te doen zonder dat je elkaar in de haren vliegt, dan zit het wel snor met jullie relatie.

Na deze oefening 15 keer gedaan te hebben, voel je het branden in je benen. Blijf elkaar aankijken voor dat extra beetje motivatie om het vol te houden.

2. The Compliment Plank

Complimenten geven zorgt voor net wat extra liefde tijdens de workout. En om dit nog iets uitdagender te maken, combineren we het geven van complimenten met plank oefeningen. Het kan zijn dat je wat verderop in de oefeningen moeite hebt om de complimenten nog uit je strot te krijgen, maar hé, dat ligt in dit geval aan het planken, niet aan de relatie die je met je liefje hebt hoor!

Ga tegenover elkaar op de grond liggen. Leun op je ellebogen en tenen en kijk elkaar recht in de ogen aan. Blijf vervolgens minimaal 10 seconden in plankhouding liggen en geef je partner zoveel complimenten als mogelijk. Plof daarna op de grond neer en draai de rollen om. Maak er een wedstrijdje van en probeer elkaar zoveel mogelijk complimenten te geven in de tijd dat je het planken vol kunt houden.

Nummer 2 van de workout tips kan je ook prima met ieder ander uitvoeren, hij is zo platonisch als het maar zijn kan.

Ben jij geen sportieveling? Dan kan je natuurlijk ook gewoon voor Valentijn knutselen of wat andere leuke gratis Valentijnsdag ideeën uitproberen!

3. Kiss me baby, one more time!

Is de liefde tussen jouw en je partner een beetje bekoelt, dan zijn dit de optimale workout tips om uit te voeren.

Een van jullie gaat met zijn rug op de grond liggen. De ander hangt boven de partner en pakt zijn of haar handen stevig vast. Het is hierbij belangrijk om een stabiele houding aan te nemen, om je rug niet te veel te belasten. Vervolgens trek je je partner, die op de grond ligt, naar je toe. Eenmaal boven geef je elkaar een welverdiende kus. Deze oefening herhaal je minimaal 10 keer om zo je armspieren optimaal te trainen. Daarna draai je de rollen om. Kijken wie de meeste kusjes kan uitdelen?!

4. Sparks will fly met deze workout tips

Wist je dat er een grotere hoeveelheid endorfine (het stofje wat je een fijn gevoel geeft bij sporten) vrijkomt als je samen een workout doet? Endorfine zorgt ervoor dat je tijdens het samen sporten kriebels kunt voelen die je ook voelt tijdens een verliefdheid.

Ben je niet helemaal zeker van jullie liefde? Dan zou ik persoonlijk niet samen naar de gym gaan. Joost mag weten welke strakke meid zich daar in haar endorfine wentelt en jou partners hoofd op hol brengt.

Calorieën verbranden zonder sporten? Ook dat kan leuk zijn voor Valentijnsdag!

5. The Muscle Hunk

Deze work-out is voor de echt ervaren sportkoppels onder ons. Een van jullie staat rechtop, met beide benen stevig op de grond. De ander slaat vervolgens zijn of haar benen om de middel van de partner (waar doet dit me toch ook weer aan denken?).

Voor wat extra steun pakt je partner je benen die om zijn lichaam zitten stevig vast. Vervolgens laat jij je langzaam achterover zakken en steun je volledig op je partner. Span je buikspieren en kom langzaam weer naar boven. Herhaal deze oefening minimaal 10 keer. Om het nog iets spannender te maken kan je ervoor kiezen om iedere keer als jij boven bent, je partner een kus te geven.

Workout tips voor een strak lijf of een enorme lach kick?

Persoonlijk denk ik dat deze workout tips voor enorme hilariteit in onze slaapkamer kunnen zorgen, wat mij betreft staan ze dus garant voor heel wat plezier. En niets is zo belangrijk voor je relatie dan dat. Ook al was dat misschien niet het uitgangspunt van het persbericht van David Lloyd wat ik kreeg met deze informatie 😉 .

Welke van deze workout tips ga jij voorstellen aan je partner?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven