WowWee Fingerlings: interactieve monkeys, unicorns en raptors!

Kende jij ze al, de WowWee Fingerlings? Interactieve vriendjes waar je kids gezellig mee kunnen gaan zitten ‘kletsen’. De Fingerlings vinden het wel best en keuvelen vrolijk terug. En voor de fans hebben we goed nieuws. De WowWee Fingerlings collectie is namelijk uitgebreid! In dit blog lees je er meer over.

wowwee fingerlings

WowWee Fingerlings: interactieve vriendjes

Vrienden zijn met een eenhoorn, wie wil dat nou niet? Goed, de stoere boys denken er misschien anders over… Maar daarvoor zijn er WowWee Fingerlings aapjes en…. UNTAMED Raptors! En of je nu voor een aap of eenhoorn gaat: vriendjes worden zal je. De dino’s daarentegen, die zijn wat anders van aard, maar daarover lees je hieronder meer.

Ken jij ze nog niet, de WowWee Fingerlings interactieve vriendjes? Dan stellen we ze met veel plezier nog even aan je voor! Tot nu toe bestond de Fingerlings familie uit een bende vrolijke aapjes. Daar komen nu (tweekleurige) nieuwe varianten op. Maar er wordt dus ook nog een familielid toegevoegd: de eenhoorn. Hoe schattig is die? Je mini-me zal er wel van ondersteboven zijn. Maar wat kan je nou eigenlijk met die vreemde snuiters?

Lees ook: Nieuwe vrienden maken: 11 fases in je leven voor nieuwe vriendschappen

Fingerlings: wat kan je er mee?

We hebben het al een paar keer gezegd: de WowWee Fingerlings zijn interactieve vriendjes. Meer dus dan een simpel poppetje om mee te spelen… De Fingerlings reageren op wat jouw kind met ze doet. Een kusje geven, in slaap wiegen, of gewoon even kletsen? Kijk hoe je aap of eenhoorntje reageert!

De Wowwee Fingerling unicorns reageren op geluid, beweging en aanraking. En ze kunnen met meer dan 40 verschillende ‘reacties’ komen! Geloof je het niet? Probeer onderstaande dingen maar eens uit:

  • druk met 2 vingers op het hoofdje van je Fingerling
  • blaas in het gezichtje
  • hang je Fingerling ondersteboven
  • druk ook eens met 2 vingers op het hoofdje terwijl hij ondersteboven hangt…
  • wieg je WowWee Fingerlings in slaap in je handen. Slaap, unicorn, slaap!

Welke Wowwee fingerlings zijn er nu precies?

  • Fingerling monkeys, eenkleurig: wit, paars, blauw, roze, mint en zwart
  • Fingerling monkeys, tweekleurig: mint-blauw, fuchsia-mint, paars-roze en roze-blauw
  • Fingerling unicorns; wit, lila en roze
  • Fingerling UNTAMED Raptors; blauw, oranje, paars en groen

Een fingerling unicorn als beste vriend

De nieuwe WowWee Fingerlings zijn volop verkrijgbaar. De interactieve eenhoorn-zusjes Gemma (roze), Gigi (wit) en Alika (lila) zijn al even geleden aan de Fingerlings familie toegevoegd. Ze hebben vrolijk gekleurde pony’s, een vrolijk gekleurde staart en een net zo vrolijk humeur.

wowwee fingerlings untamed raptors

Fingerling UNTAMED raptors

De Wowwee fingerling UNTAMED raptors zijn een slag apart als je het over de fingerling familie hebt. Daar waar de monkeys en de unicorn je beste vriendje worden is dat bij de UNTAMED raptors geen garantie. Woest en onvoorspelbaar kunnen ze zijn 😉 .

Laat hun woeste kant los door te schudden of porren en ze zullen brullen en sissen. Of tem de beesten door hun neus te aaien en ze zullen neuriën en spinnen. Maar wees gewaarschuwd – deze beesten laten ook scheetjes! 

UNTAMED Raptors zijn vier verschillende personages met elk hun eigen unieke naam en persoonlijkheid: Stealth, Blaze, Fury en Razor. Compleet met scherpe klauwen reageren deze interactieve fingerlings ook op aanraking, beweging en geluid met meer dan 40 verschillende geluiden en animaties. Nest als de rest van de familie.

De WowWee Fingerlings van Eldohm werken op batterijen. Die worden meegeleverd, dus ze zijn meteen klaar voor gespeel. Zijn jouw kids al helemaal verliefd op de interactieve vriendjes?

Lees ook: Speelgoed van het jaar: de winnaars van 2017

Waar koop je Wowwee fingerlings?

In de meeste speelgoedwinkels vind je ze wel. Online en offline zijn ze verkrijgbaar vanaf € 19,99.

Je vindt ze onder andere bij Wehkamp, Bol.com 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven