Yoki yoghurtdrank is vernieuwd en helemaal van nu

Al sinds 1974 is Yoki op de markt en de veertigers van nu voelen zich ongetwijfeld weer even jong als ze nippen uit een glas vernieuwde Yoki. Met dit verschil dat Yoki inmiddels een 100% natuurlijke yoghurtdrank is en dat het percentage suikers verminderd is met 30%. Een yoghurtdrank die helemaal past in deze tijd dus. Kijkend naar vroeger kan je je afvragen wie hier niet groot mee geworden is. Lekker bij de lunch, of gewoon even tussendoor, als er Yoki op tafel kwam dan was er een klein feestje!

Voor ons reden genoeg om deze vernieuwde drank weer uit te proberen en onze eigen kinderen hiermee te verwennen. Zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen een verantwoord drankje om van te genieten. Eens kijken of we ook bij onze kids kunnen starten met het bouwen van fijne herinneringen! Yoki is verkrijgbaar in een aantal heerlijke smaken, zoals bijvoorbeeld aardbei, banaan, perzik, framboos en peer. Voor ieder wat wils. En als je benieuwd bent naar bijvoorbeeld de hoeveelheid suikers, vergeleken met andere dranken… check dan de drankenvergelijker, daar staat het helder op een rijtje.

Hun nieuwe lanceringscampagne slaat in ieder geval in als een bom! Alleen al daarom zou je het op zijn minst willen proeven.

httpv://youtu.be/Sn09MfFJs0s

 

Gesponsorde posting

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven