Young Scientist vakantieboek vol zomers plezier met een leerzaam tintje

Heerlijk, schoolvakantie! Althans; de eerste anderhalf uur. Daarna krijg ik steevast om de 10 minuten “maaam, wij vervelen ons” te horen. Want je kan natuurlijk wel raden wie er tijdens de vakantie voor entertainment moet zorgen. Voel jij je soms ook meer aanvoerder van het entertainment team dan moeder? Dan hebben we weer een mooie tip voor je. Het Young Scientist Vakantieboek is weer uit! Boordevol spelletjes en zomerse activiteiten. Hoef jij ze in ieder geval niet meer uit je duim te zuigen.

young scientist vakantieboek

⇒ Je koopt het Young Scientist Vakantieboek online bij Bol.com voor €12,50

Geen stress en verveling met het Young Scientist Vakantieboek

Maandenlang kijken de kids er naar uit. En stiekem heb ik er zo voor de zomervakantie ook wel weer zin in. De kids lekker thuis, tot we naar een of andere zuidelijke bestemming vertrekken. Zodra de vakantie twee uur bezig is denk ik daar heel anders over. Krijgen jouw kids het ook voor elkaar om zich al op dag 1 te vervelen? Wordt er ruzie gemaakt? Tot aan de camping in Italië aan toe? Dan wordt het tijd om in te grijpen. Geef ze maar snel wat te doen met het Young Scientist Vakantieboek. Kan jij tenminste ook van je rust genieten. Of op zijn minst houd je meer tijd over voor je eigen vakantie-stress.

Aanrader: Wat kan je doen als je je verveelt

Zijn jouw kinderen dol op puzzels, leuke experimentjes en lekker buiten spelen? Dan is het Young Scientist Vakantieboek echt een aanrader. De kinderen houden zichzelf bezig, en worden nog wat wijzer ook!

Young Scientist Vakantieboek; sterren kijken en geld in de fik steken

Leer sterren kijken of water uit de grond halen. Steek geld in brand (zonder dat het stuk gaat!) of maak je eigen vliegtuigvleugel van karton. Is het te warm voor al die actie? Maak dan lekker een puzzel in de schaduw. Of doe de quiz uit het Young Scientist Vakantieboek! Wij zijn sowieso dol op vakantieboeken, want kinderen kunnen zich er uren mee vermaken. Maar met dit vakantieboek haal je meer in huis dan alleen entertainment. Het is namelijk ook super leerzaam! Maar wel een stuk leuker dan school.

Ook leuk: Spelletjes voor buiten

Het Young Scientist Vakantieboek heeft ieder jaar een speciaal thema. Dit keer is dat zomerse activiteiten. Denk aan spelletjes, experimenten en heel veel leerzame weetjes over kamperen, dieren spotten, vuur maken of het strand. Ook doe je ideeën op voor uitstapjes naar bijzondere plekken. Zoals Huis ten Bosch, of het Achterhuis… genoeg inspiratie om lekker naar buiten te gaan dus! En ze leren er nog van ook.

⇒ Je koopt het Young Scientist Vakantieboek online bij Bol.com voor €12,50

Winactie!

Wil jij kans maken op een Young Scientist Vakantieboek? Wij mogen een vakantieboek weggeven! Laat ons in een reactie weten wat de favoriete vakantie activiteit van jouw kind(eren) is. En wie weet valt het mooie en leerzame vakantieboek van Young Scientist binnenkort bij jullie op de mat.

Let op: deze winactie is afgelopen. De winnaar heeft van ons bericht ontvangen.

 Activiteiten voor kinderen op vakantie; dit zijn onze favorieten

13 gedachten over “Young Scientist vakantieboek vol zomers plezier met een leerzaam tintje”

 1. Mijn zoon is avontuurlijk en ondernemend, buiten zoekt hij de ruimte en laat zijn fantasie de vrije loop
  Binnen kan hij wisselend spelen, van hele verhalen met creaties tot ik heb niks te doen…
  Hoewel hij veel interessant vind, dagen veel, in mijn ogen leuke, doeboeken hem niet uit en is hij er snel op uitgekeken.
  Wanneer dit boek toegankelijk is om zowel zelf aan de slag te gaan als samen, sluit het erg goed aan. Dus ik ben erg nieuwsgierig.

 2. Mijn dochter Andrea zou wat meer moeten durven. Ze wilt wel vaak maar heeft dan net dat ene zetje nodig om iets uit te proberen. Falen past niet in haar vocabulaire, dus proberen is lastig. Ze speelt graag buiten maar begint zichzelf te groot te vinden (11 jaar) om te “spelen”. Dus een boek met allemaal experimenten buiten zou super zijn.

 3. Avatar foto
  Wendy goverd

  Onze zoon doet graag het volgende op vakantie:
  Zwembad onveilig maken
  Zandkastelen bouwen
  Donald duck lezen of doe boek invullen
  Foto en blogs opnemen voor opa en oma
  En lekker zeuren om ijsjes 😉

  Dit gave boek kan dus prima mee om lekker te lezen en doen!

 4. Gevarieerd van zwemmen tot luieren, van knutselen tot insecten bestuderen, van bakken tot hutten bouwen.

  1. Gefeliciteerd Merlijn, jij bent de gelukkige winnaar van het Young Scientist vakantieboek geworden 🙂 Stuur even een mailtje naar info@mamsatwork.nl met je adresgegevens en we zorgen dat het boek zo snel mogelijk op de mat valt. Veel plezier ermee!

 5. Zwemmen, ds spelen en op de trampoline. Alle drie. Dit boek lijkt me heel leuk om samen met hen te lezen en doen!

 6. Na het meedoen aan MadScience-lesjes op school, is mijn zoontje helemaal fan van wetenschap en proefjes etc. Het zou een erg leuk boek voor hem zijn!

 7. Onze dochter houdt van ontdekken en dingen doen. Voornamelijk dingen die met techniek te maken hebben. Of zelf een insectenhotel maken en zo kan ik nog tig dingen opnoemen wat ze leuk vind om te doen. Dus we duimen!

 8. Favoriete vakantie-activiteit ?
  – Slapen & ps4 (puber)
  – Ravotten (8jr)
  – met mama knuffelen (4jr)

  En in elkaars vaarwater zitten ?

 9. Avatar foto
  elisabeth maria martina

  dat is nou net iets voor mijn oudste kleindochter, verras haar maar met dit prachtige exemplaar #duimenmaar

 10. Onze kinderen houden enorm van spelletjes… Achter de pc of Playstation wat ik totaal niet leuk vind. Nu ik mijn enkelbanden gescheurd heb (ook zo niet leuk!) kan ik er ook niet echt met ze op uit. Mijn beide zoons vinden zo’n boek vast leuk, kunnen ze ook vast goed umruzie om maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven