Zaterdagmorgen

Zaterdagmorgen half negen, dat is heerlijk uitslapen voor deze familie. Ik strompel uit bed om mijn beste vriend van de wereld te begroeten, het koffiezetapparaat!
Ik heb een tijdje een verhouding gehad met het Senseoapparaat maar dat was lekker voor erbij maar het ging gauw vervelen.
Gelukkig was daar nog steeds mijn trouwe vriend, mijn rots in de branding, wie mij altijd door de zware momenten heen sleurt…..de BrAun sx10.
Na een bakje Douwe Egberts kan ik de wereld weer aan, eigenlijk na drie bakjes maar dat is tussen jou en mij,
Momenteel ben ik volop bezig met klanten en leden te werven voor de ijdeltuit hyves, het lukt al aardig alleen kost dit zoveel tijd dat ik de daadwerkelijke hobby niet meer kan beoefenen, dat is een beetje dubbel uiteraard omdat ik de leden nodig heb om mijn waren aan de man te brengen, en nu ontstaan er geen nieuwe producten.
Ik laat het nu even op zijn beloop en neem mijn haaksetje maar mee naar de speeltuin, kan ik de twee doorgedraaide krullenbollen even loslaten.

Op de een of andere manier begrijpen die twee dames van mij het begrip zaterdag nog niet zo goed, ookal heb ik het talloze keren uitgelegd….Zaterdag is een rustdag zowel voor jullie als voor mama!! Nee dan wil ik niet om half zeven uit bed, nee dan wil ik geen scheidsrechter spelen tussen twee gillende dames, ik wil gewoon even rustig zitten, krantje en koffie erbij. Gelukkig wegen de voordelen van het mama-zijn zwaarder dan de nadelen. Want ik zwicht toch iedere keer weer.
Oh mijn ‘vriend*’ roept, ik neem nog maar een :coffee:

*is uiteraard het koffie-apparaat 😉

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

1 gedachte over “Zaterdagmorgen”

  1. Heerlijk, hier vorig jaar de Senseo (toen 2 maanden oud) in de kast gezet en onze oude Siemens weer tevroorschijn gehaald. Niks lekkerder dan verse koffie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven