Zebra tas bestellen? Grote collectie tassen voor kinderen en hun mama!

Ze hebben het niet van een vreemde. Die meiden van mij kunnen elke dag wel een andere tas mee naar school nemen. “Die tas neem ik niet mee, dat snap je zelf toch ook wel mam?” Nou eigenlijk niet. “Duh, ik heb blauwe kleren aan, daar kan roze echt niet bij hoor!” En mijn oudste dochter duikt in de stapel op zoek naar een geschikt exemplaar. De afdankers, ‘prinsessen kunnen echt niet meer’, vinden gretig aftrek bij haar kleine zusje. Ik doe mijn meiden geen groter plezier dan een nieuwe tas onder de kerstboom. Maar welke? De keuze is tegenwoordig enorm groot. In de loop der jaren heb ik voor mijn meiden wel een aantal favoriete merken ontdekt, één van die merken is Zebra Trends. Ook op zoek naar een hippe tas, lees dan eens verder voor een Zebra tas bestellen!

zebra tas bestellen

Lees ook: Hoe kies je middelbare school tassen?

Voor elke jas de perfecte tas!

ZEBRA TRENDS is het trendy, hippe label van Chantal Gabriëls. Twee maal per jaar ontwerpt en produceert zij een nieuwe eigentijdse collectie kindertassen. De tassen zijn heel herkenbaar door de vrolijke heldere prints variërend van goudkleurig tot felroze. Zebra trends is zeer populair bij meisjes en vrouwen die gaan voor hippe, modieuze, stijlvolle, vrolijke en betaalbare trendy tassen. Voor de meisjes is er nu de SHINY PINK collectie, maar ook aan de stoere jongens is gedacht met de spannende TIJGER & T-REX collectie.

zebra tas bestellen

Zebra Trends

De collectie voor meisjes kenmerkt zich door gebruik van glitters en glimmers, lintjes, poppetjes en andere girly accenten. De tassen zijn gemaakt van praktische, stevige materialen, zoals een mooie kwaliteit canvas. Of je nu een grote of een kleine tas nodig hebt, voor iedereen is er wat wils. In de grote A4 formaten passen A4 mappen en deze tassen zijn heel geschikt voor grotere meiden. De kleinste tasjes zijn ideaal voor kleuters, of als schattig handtasje voor grotere meiden. De “normale” canvas maat is ideaal voor de lagere school vanaf groep 3. Er passen prima een beker, broodtrommel en fruit in. Helemaal prima dus…

zebra tas bestellen

Ook voor dames volop keus

Zebra staat bekend om de meisjestassen die ze produceren en die je online kan bestellen. Maar wist je dat je ook een Zebra tas kan bestellen voor dames? Dan heb je geen hertjes en glitter of glamour look, maar iets heel anders. Een mooie Zebra tas bestellen in bijvoorbeeld een basic kleur is appeltje eitje!

Lees ook: Schooltas, tijd voor een nieuwe!

Zebra tas bestellen

Begint er een nieuw schooljaar of is jouw dame al zomaar al aan een nieuwe tas toe. Dan hoef je daarvoor helemaal niet naar de winkel. Online bestellen zijn wij vrouwen immers fan van, niet? In de mooie collectie tassen en kinderrugzakken van Zebra Trends vind je vast wel iets waar je blij van wordt. En nog belangrijker, waar je kleine dame helemaal blij van wordt!

Kortom: voor elke jas de perfecte tas….

Gebruikte afbeelding via Shutterstock

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven