DIY; zelf een autotafel maken voor je minime, betaalbaar en so cute!

Vroem, vroem, rijdt je kind met zijn autootjes ook overal overheen? Tafels, stoelen, banken en muren? Dan hebben we een leuk en betaalbaar idee voor je. Maak een racebaan op een tafeltje. Voor echte, kleine autocoureurs. En je hoeft er nog niet eens heel handig voor te zijn want zelf een autotafel maken is nog helemaal niet zo lastig als je misschien denkt!

zelf autotafel makenWat heb je nodig? Een kant en klare betaalbaar tafeltje. Je kan bijvoorbeeld eens bij de Ikea kijken voor een goedkoop model. Daarop plak je een muursticker van een autoweg en voilà! In een mum van tijd creëer je een bijzondere aanwinst in je huis: een autotafel voor je kids.

Hoe maak je een autotafel?

Op de sticker staat een mooi circuit waar jongens heerlijk met speelgoedautootjes op kunnen racen. Je kan zelf allerlei details erbij plaatsen natuurlijk om het een beetje op te leuken. Zoals bijvoorbeeld boompjes en lantaarnpalen. Of maak parkeerplaatsen. Als je klaar bent met spelen, kun je de auto’s netjes stallen. Plekjes parkeerruimte genoeg!

Er worden voldoende leuke muurstickers verkocht waarmee je kindermeubeltjes heel makkelijk een make-over geeft. Ook de “normale” muurstickers zijn meestal geschikt om te gebruiken op kindermeubelen. Allerlei goede merken bieden een breed assortiment aan ‘muur’-stickers die ook geschikt zijn voor je meubels. Dus laat je creativiteit de vrije loop!

Zelf creatief bezig zijn

Vind je het idee van een auto-tafel leuk, maar wil je iets meer eigen creativiteit kwijt in het ontwerp, dan zijn de muurstickers van hiernaast een leuk alternatief. Deze stickers kun je ook plaatsen op de grotere variant Lack-tafel van de Ikea bijvoorbeeld.

Grappig effect

Je kunt een grappig effect creëren door de weg vanaf de tafel gewoon te laten doorlopen op de muur, de kast, of stoeltjes. Het stickerpakket bevat naast veel wegen en een rotonde ook 10 autostickers, bomen, stoplichten en nog veel meer. Kortom, ideaal voor een creatieve uitspatting op een kinderkamer.

Ben jij al geïnspireerd of heb je nog andere tips om een autotafel te maken? Laat het ons weten!

2 gedachten over “DIY; zelf een autotafel maken voor je minime, betaalbaar en so cute!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven