Zelfgemaakt koolhydraatarm brood variant lekker? Ammehoela!

Zelfgemaakt koolhydraatarm brood variant? Ik ben er he-le-maal klaar mee. Diverse baksels later moet ik toegeven dat ik gewoonweg geen keukenprinses ben. Ik bak gewoon niets van die baksels die anderen me op internet aansmeren en die zij blijkbaar er lekker vinden. Er zal ongetwijfeld wel weer een periode komen dat ik toch weer iets ga uitproberen, maar voor nu stop ik even met de zelfgemaakt koolhydraatarm brood variant en ga ik weer voor mijn slow cooker variant van brood. Want dat is pas écht lekker! Niet zo gezond, maar wel hemels 😉 . Nieuwsgierig? Check dan de link hieronder.

Lees ook: Kaneelbroodjes uit de slowcooker

Zelfgemaakt koolhydraatarm brood variant, jasses!

In de afgelopen twee weken heb ik drie keer een poging gedaan om een soort zelfgemaakt koolhydraatarm brood variant op tafel te zetten. Het resultaat? Tot drie keer toe niet te vreten. En dat terwijl het recepten zijn die je op internet vindt en waar anderen helemaal lyrisch over zijn omdat het zo lekker is. Mijn baksel ziet er dan wel prachtig uit, maar daar heb je alles mee gehad.

zelfgemaakt koolhydraatarm brood variant

De ene keer met een snufje zout en koekkruiden, de andere keer weer met wat kokos. Het maakt niet uit wat ik er doorheen doe (wel of niet volgens recept), in alle gevallen komt er een soort sponsachtig goedje als resultaat.

Een stukje zelfgemaakt koolhydraatarm brood variant waar je best een hap van kan nemen dat wel. Om vervolgens je mond in allerlei bochten te wringen om maar onder die bittere nasmaak uit te komen. Niet te eten dus. Want je maakt mij niet wijs dat een ander die bittere nasmaak niet proeft. Ja! Met een halve pot aardbeienjam erop, dan zal het misschien wel te doen zijn. Maar dat is vast niet de bedoeling van een koolhydraatarm boterhammetje, wel? Ik ben inmiddels hard toe aan bananenbrood met chocolade kan ik je vertellen…

Lees ook: Met Emmi KALTBACH experimenteren, dat kan ik wél !

Ik ben de perfecte moeder als je de geur mag geloven

Het enige voordeel wat mijn eigen koolhydraatarme baksels met zich meebrachten was dat ik er lekker mijn kinderen mee heb kunnen pesten. De geur die de eerste keer uit de oven kwam was namelijk fantastisch. En toen ik ook nog een taartvorm uit de oven tevoorschijn toverde stond mijn puber watertandend naast me. Hij kon niet wachten om zijn tanden erin te zetten. En alhoewel ik daar met normale baksels erg scherp op ben, liet ik hem dit keer zijn gang gaan….

Dat gezicht 😉 , dat was op zich de tijdsinvestering wel waard, hahaha.

Heb jij nog tips en trucks?

Misschien heb jij als trouwe lezer van MamsatWork nog wel dé tip voor me om een zelfgemaakt koolhydraat arm brood variant te bakken die wél lekker is. Dan ben ik niet de beroerdste en ga ik het nogmaals proberen. Maar alléén omdat je een lezeres van ons bent en ik je vertrouw 😉 .

Wat ik overigens wél kan aanbevelen is de bircher muesli die ik wel eens maak of de pannekoekjes van ei en banaan, het lekkerste gezonde pannenkoekenrecept!

1 gedachte over “Zelfgemaakt koolhydraatarm brood variant lekker? Ammehoela!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven