ZELFkaartjes: omdat bij speciale momenten ook een speciale kaart hoort

Een huwelijk, de geboorte van je kindje, of het knalfeest waar jullie je verjaardag mee gaan vieren… Het blijven bijzondere momenten. En die vragen om een bijzondere aankondiging! Je gaat je gasten toch niet met een whatsappje uitnodigen? Ontwerp op het vernieuwde ZELFkaartjes de allermooiste kaarten in een handomdraai. Van geboortekaartjes tot trouwkaarten en uitnodigingen, zelfgemaakt, maar met gebruik van professionele middelen als een bijzondere beeldbank en een handige editor.

Lees ook: Zo organiseer je een escape room kinderfeest… in eigen huis

ZELFkaartjes: design maar raak

De makers van ZELFkaartjes weten hoe leuk het is om geboorte- en trouwkaartjes te ontwerpen. Maar niet iedereen is er even handig in. Daarom bieden ze met de vernieuwde webshop van ZELFkaartjes een unieke site om zelf kaartjes te kunnen maken voor bijzondere gebeurtenissen. De mogelijkheden voor een kaartje van ZELFkaartjes zijn eindeloos.

Kleur de achtergrond in, plaats een eigen foto in een mooi kader of maak gebruik van de gigantische beeldbank op de site. Je kan ook kiezen voor de optie ‘mooi verzenden’ om nog een extra persoonlijke touch aan je kaartje te geven. Door een mooie envelop te kiezen, en matchende adresstickers bijvoorbeeld.

Ben je nou niet zo’n creatief talent? No worries 😉 . Je kan altijd 2 proefkaarten aanvragen. Zo kan je nog even rustig nadenken over het succes van je ontwerp. En anders design je toch nog gewoon even door?

Gebruiksvriendelijk ontwerpen

Met de nieuwe editor op de site gaat het ontwerpen heel gemakkelijk. Even geen inspiratie? ZELFkaartjes plaatste alvast wat voorbeelden om aan te passen en een eigen stijl te geven. Het resultaat is altijd een bijzondere en persoonlijke kaart. Naast de klassieke enkele en dubbele kaart heeft Zelf-kaartjes.nl de unieke drie- en vierluiken, natuurlijk zeer geschikt voor een trouwerij, geboorte of een bijzondere uitnodiging. Maak vervolgens een keus uit de vier verschillende kwaliteiten papier en eventuele enveloppen en adresstickers om de kaart helemaal af te maken.

Ter introductie van de nieuwe site en om nieuwe zelf-ontwerpers goed op gang te helpen organiseert Zelf-kaartjes.nl gratis een inspirerende workshop op zaterdag 5 en 26 november. Aanmelden en meer informatie vind je op hun site.

Dus ben je creatief, of niet, je kan zelf aan de slag! Staat er al een knalfeest op de agenda? Of is er misschien een kleintje op komst? Hoe dan ook, er is altijd wel wat te vieren… Dus plan dat feestje, ontwerp je uitnodigingen en vier het leven, zouden wij zeggen 😉 .

Lees ook: Een Wie is de Mol kinderfeestje organiseren? Kinderspel!

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top