Zen

Het is gebeurd…

Het is gebeurd, ik ben 30 geworden. Afgelopen zondag om precies te zijn. Een dag om nooit te vergeten, want deze MEVROUW, (gatverdamme), is verrast met een heuse surprise party! Ik werd om een uur of half vier meegetornd naar café Maxwell, één van mijn favo tentjes in Amsterdam. Iedereen die vantevoren hadden afgebeld waren er behalve mijn zus met haar man en kinderen. Die ik enorm gemist heb daar. Maar het was gááf! Het was lief, leuk en ik werd dronken. Lekker ouderwets bezopen. Met een goeie dronk zoals je dat af en toe kan hebben. Want ik werd maar één keer dertig! Het valt me nog mee dat ik geen potjes antirimpelcréme heb gekregen bedenk ik me ineens!

hersenkrakerij

En nu zit ik alweer aan de welbekende grijze tafel, met de feestelijk gekleurde kralen om me heen. Mijn mupje ligt in bed en ik ben weer eens met honderdduizenddingen bezig in mijn hoofd. Ik wil/moet producten maken voor de shops die mijn sAMenZo producten verkopen, ik wil mijn nieuwe ideetjes uitwerken én meteen maken, ik wil de site updaten en ik, tot mijn schaamte, moet me nog uit mijn pyjama wurmen en me opmaken anders kan ik me niet aan de buitenwereld vertonen. Want ik ben wel DERTIG he! Als een student over straat kan écht niet meer.

denk in kleur

Nee hoor, alle gekheid op een stokje, leeftijd maakt geen snars uit. Je kunt ouder zijn en geen f*ck van het leven snappen en 23 en alles denken te weten. Wat nou beter is weet ik niet. Gelukkig denk ik niet zwart/wit. Ik denk in kleur. Wel apart om te weten misschien dat mijn huis wél in zwart/wit/grijs is ingericht. Met veel hout, dat wel. Veel aarde. Had ik maar een tuin, dan kon ik even wroeten in die aarde. Wroeten zoals ik dat nu in mijn hoofd doe. Ik geloof dat ik even Zen moet…

dag mensen, ik duik even naast mijn lieve meiske, want als er eentje Zen is, dan is zij het wel….


9 REACTIES

 1. Hee Marsha,

  Je tweets waarin je zondag schreef dat mensen af hadden gezegd klonken zo triest…. En ineens was daar die surprise party!!! Ik vond het zó leuk voor je!

  Fijn dat je er inderdaad erg van genoten hebt en troost je: 30 voelt net zo als 29….toch? En met een beetje geluk net als 40…..maar dat duurt nog wel een poos voor jou…hihi.

  Nog hele vele gezonde jaren voor jou meid!

  Liefs,
  Jeanne

 2. Hoi hoi ,als ze jou al MEVROUW ,(gadverdamme) noemen (rare naam trouwens) Hoe gaan ze mij dan noemen als ik dit jaar 40 word. Maar in ieder geval nog proficiat

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here