Zo dochter, zo moeder…

Als klein meisje wilde je altijd op je moeder lijken en snuffelde je graag in haar kast. Tegenwoordig zijn de rollen echter steeds meer omgedraaid. Moeders willen steeds meer op hun hippe dochters lijken. Een van de bekendste voorbeelden is Madonna en haar dochter Lola. Moeders van tegenwoordig zijn hip en dragen graag dezelfde kleding als hun dochters. Geen wonder dus, dat veel moeders de hippe kindertassen van tegenwoordig ook erg kunnen waarderen. En daar spelen de twee oerhollandse hippe merken Zebra Trends en De Kunstboer met hun tassencollectie goed op in.

Glitter en glam

Het merk Zebra Trends maakt elk seizoen een nieuwe collectie met mooie prints en een hoog bling bling gehalte door het gebruik van goud, zilver en glitter. De tassen zijn erg girly en ook nog eens pratkisch voor dochter én moeder. In de meeste tassen zit een handig binnenvakje met rits en een vakje voor je mobiele telefoon. Nieuw zijn dit seizoen de stoere Zebra Prints, girly Flower en bling bling Zilver tassen. De mooie Zebra Trends tassen zijn een echte aanrader voor moeders en dochters! En wil je na een tijdje weer wat anders? Dan ruil je toch gewoon met je dochter, want de schouderbanden zijn makkelijk te verstellen naar de juiste lengte.

Lekker kitchy

De Kunstboer is een Nederlands merk van Jim de Boer, alias “De Kunstboer”. De tassen van De Kunstboer hebben kekke prints en in een typische kitscherige Kunstboer-stijl. Zelf omschrijft de Kunstboer zijn stijl als “glitter&glamour, kitchy&cute” en dat zijn we zeker met hem eens! In deze unieke stijl heeft hij tassen ontworpen voor kleine en grote meiden, van compact girly formaat tot handig A4-formaat, mooi en praktisch. Je vindt De Kunstboer fantastisch of afschuwelijk, maar niets daar tussenin. Wij vinden de tassen in elk geval echt helemaal super! En ook aan de jongensmoeders is gedacht. De Kunstboer heeft namelijk een mooie collectie boybags waar elke jongen stoer mee voor de dag komt.

Vind jij net als wij deze tassen ook fantastisch? En wil jij met je dochter ook zulke mooie matching tassen, of gewoon lekker een mooie tas voor jezelf? Neem dan snel een kijkje bij de kindertassen collectie van Hippebeestjes.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven