Zo goed als nieuw …

Merkkleertjes! biedt steeds meer exclusieve dames- en kinderkleding aan. Zo goed als nieuw. Momenteel hebben ze een aantal tweedehands artikelen van het supergave en populaire hogere segment merk Bengh per Principesse op de site.

Bengh per Principesse is een Nederlands merk en sinds 1999 hard aan de weg aan het timmeren. Voor meidenkleding is het het lievelingsmerk van Merkkleertjes, vandaar dat ze hem nu graag in het zonnetje zetten! Het is vrolijke, kleurrijke kleding waarmee kleine meisjes in prinsesjes worden omgetoverd. Op de site staat met liefde gedragen kinderkleding van dit supermerk, vaak niet van nieuw te onderscheiden.

Naast Bengh per Principesse op de site vind je er natuurlijk heel veel leuke andere merkkleding voor groot en klein. Verderzijn ze  nog bezig met 2 nieuwe superleuke concepten, en jawel, als daar meer duidelijkheid over is, dan weten we dat hier bij MamsatWork meteen. Wat ze wel alvast willen verklappen is dat een ervan te maken heeft met Baby’s en de andere met schoenen. Much things 2 do voor deze MamatWork!

Hi, welkom bij lifestyle blog MamsatWork. Ik ben Joyce, content creator en internet ondernemer, getrouwd en moeder van een puber en een tiener.

Dit platform is van een persoonlijk blog uitgegroeid tot een lifestyle platform waar dagelijks nieuwe artikelen verschijnen. Een veelzijdig blog met onderwerpen als lifestyle, interieur, food, ondernemerschap, opvoeding, reizen, uitjes, fashion en DIY.

Je vindt hier volop inspiratie. Heb je vragen? Mail me!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven