Je tuin opfleuren met Zoedt buitenkussens en muurcirkels

Eindelijk zijn we weer aan het ‘opbouwen’ in de tuin. Maak jij het ook graag gezellig met leuke plantenbakken en kussentjes? Als ik nu naar buiten kijk door mijn raam dan zie ik nog steeds een grote zandvlakte, maar vanaf volgende week is dat -hoop ik- allemaal groen. Ik ben dus al begonnen met het verder inrichten van de tuin en heb daar onder andere de buitenkussens van Zoedt en hun muurcirkels voor op het oog. En of dat je nu kiest voor een strakke tuin, een kindvriendelijke tuin of een jardin sauvage… het past altijd!

Buitenkussens die ook echt buiten kunnen blijven, van Zoedt

Een maandje geleden had ik een online pr middag via RVG Media. Normaal gesproken ga ik er op zo’n dag langs, maar nu was vanwege Corona besloten om er een online dag van te maken. En wat een leuke dag was dat! De meiden van RVG Media hebben hun uiterste best gedaan om hun merken bij bloggers onder de aandacht te brengen via een live stream van ruim twee uur lang. En dat is gelukt. Ik was al per direct verliefd op de buitenkussens van Zoedt en de muurcirkels. En nu liggen ze lekker onder mijn eigen overkapping te shinen.

Ken jij Zoedt al?

Misschien ken je Zoedt al wel? Ze hebben naast de buitenkussens en de muurcirkels namelijk nog veel meer leuks in hun collectie zitten. Zo had ik bijvoorbeeld afgelopen december ook een paar kaarsen met toffe teksten van Zoedt bij mijn kerstdecoratie. Van kaarten tot stationary en van tuinproducten met leuke spreuken en designs tot aan woondecoratie en zelfs behang voor de kinderkamer. Je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het bij Zoedt. Kenmerkend voor al hun artikelen is dat ze veel in zwart wit tinten doen. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de masking tape, maar ook in de nieuwe patronen en teksten voor de Zoedt buitenkussens. Daar is echter ook een lekker fleurig geel tintje voor deze zomer aan toegevoegd. Helemaal leuk!

Zoedt buitenkussens met tekst of ander leuk design

Kussens voor buiten onder het afdak of gewoon in de regen!

Ik mag dan op het moment de kussens buiten onder het afdak hebben liggen, eigenlijk is dat helemaal niet nodig. De kussens zijn namelijk gemaakt van polyester en zijn watervast. Daardoor kan je ze ook gewoon in de regen laten liggen. Handig voor het geval er ineens een plensbui komt en je bijvoorbeeld even niet thuis bent. De sierkussens zijn bedoeld om een vrolijke noot toe te voegen aan je loungehoek en zijn daarnaast uitstekend te mixen en matchen met elkaar, maar bijvoorbeeld ook met de muurcirkels.

Ik heb inmiddels drie van deze prachtige buitenkussens in mijn bezit en vind vooral die met dat gele hart helemaal geweldig. Het is maar een klein detail, dat geel, maar het fleurt per direct de hele bank op. Ik heb er dan stiekem ook een klein beetje spijt van dat ik het kussen met de fiat heb uitgekozen om erbij te combineren. Nog wat meer geel had achteraf van mij best gemogen! Onderstaande libelle op het derde kussen vind ik overigens ook heel tof!

Buitenkussen met libelle

De kussens zitten overigens prima. Ze zijn lekker vol, daar moest ik even aan wennen, maar je kan er heerlijk tegenaan hangen. Als we straks ons eiken houten bankje af hebben dan ga ik ze daar op zetten, voor de jacuzzi, lijkt me een heel gezelllig gezicht. Keep you posted uiteraard!

Zwart, wit, een beetje geel én teksten

Een ander kenmerk van Zoedt zijn hun teksten. Te grappig vind ik ze. Ook deze teksten vind je weer terug op de verschillende items. Teksten als ‘Zon, wijn & kletsen’ bijvoorbeeld, of ‘Zomerzoen’, of ‘Geluk zit in het zonnetje’ verleiden je om even weg te zwijmelen deze zomer. Je vindt ze bijvoorbeeld op de buitenkussens, maar ook op de muurcirkels van Zoedt. Super leuk om te combineren dus. Als je niet -net als ik- een dochter thuis hebt die de muurcirkels voor zichzelf gejat heeft.

Dochterlief van 11 heeft namelijk bedacht dat ze haar kamer ook graag in zwart, wit en geeltinten wil. Komt dat even goed uit dat mama in die kleuren muurcirkels besteld heeft! Onderstaande prachtige exemplaren vind je dus straks niet in onze tuin, maar op Lotte d’r slaapkamer. Vette pech voor mama.

Muurcirkels van Zoedt, buiten muurcirkels van Dibond

Muurcirkels van Zoedt, passend bij de buitenkussens

Wat in ieder geval wel goed is om te weten, is dat je deze muurcirkels dus wel buiten kan gebruiken. Ook op een buitenmuur die vol in de regen staat. De muurcirkels zijn namelijk gemaakt van Dibond. Dit materiaal bestaat uit twee dunne lagen aluminium en een tussenlaag van zwarte kunststof. Het is vochtbestendig, vormvast en duurzaam. Heel geschikt voor buiten dus. Naast de bekende cirkels voor de muur hebben ze trouwens bij Zoedt ook een aantal hartvormige exemplaren, ook heel leuk!

muurcirkels hartvorm

Ook je tuin opfleuren? Je vindt de buitenskussens en muurcirkels van Zoedt hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven