Zoektocht naar badpak of bikini

Diana heeft nog wat tips en trucs uiteen gezet voor diegene die nog op op zoek gaan naar een badpak of een bikini. Doe er je voordeel mee!

Brede heupen
Een push-up beha geeft steun en brengt de buste goed in balans ten opzichte van je bredere heupen. Koop het broekje een maat groter dan je bovenstukje. Ook is het een goed idee om het broekje in een donkere kleur te dragen en het bovenstukje gedessineerd of in een felle kleur of met ruches. Hierdoor gaat de aandacht naar de bovenkant. De vierkante hals van dit badpak verbreedt je schouders en brengt daarmee je  heupen in balans. Bovendien geven de plooien op borsthoogte extra volume aan je borsten. Dit geeft weer een goede balans ten opzichte van je heupen.

Een tankini in een dessin of lichtere kleur brengt de aandacht naar boven. Draag er eventueel een zwart rokje onder dat mooi over je heupen uitwaaiert.

Geen taille Jouw figuur komt het meest tot zijn recht in een badpak dat de romp bedekt. Een tweedelig badpak geeft een taille en een ronder silhouet.  De lijnen in deze badpakken creëren de illusie van een taille. In het laatste foto is de taille zelfs sterk aanwezig en wordt nog extra geaccentueerd.

Brede schouders

Een halterlijn laat brede schouders smaller lijken. Draag echter geen haltermodellen als je afhangende schouders hebt. Een badpak met overslag en V-hals is een goede keuze bij brede schouders (rechts).

Grote borsten
Wanneer je grote borsten hebt, dan kies je voor een bovenstuk dat goede ondersteuning biedt. Brede banden aan dit bovenstuk geven dan steun aan de buste en eventuele beugels geven een goede ondersteuning.

Korte benen
Opgesneden pijpen doen de benen langer lijken.

Kleur & dessins
Met kleuren kun je je figuur corrigeren. In donkere kleuren lijk je slanker en in lichte kleuren lijk je voller. Let goed op hoe de lijnen in het badpak lopen. Verticale lijnen maken je langer dus slanker en horizontale lijnen maken je korter en dikker.
In zwart en wit lijk je nog bleker. Dus degene die niet snel bruin worden, kiezen beter een andere kleur.
Ben je van jezelf al bruin kun je fellere kleuren kiezen, maar ook wit kan dan erg mooi staan. Ben je van jezelf al wit, draag dan geen witte bikini. Hou rekening met de ondertoon van je houd, dus draag koele kleuren wanneer je een koele ondertoon hebt of warme kleuren wanneer je een warme ondertoon in je huid hebt.

Strepen laten iedere ronding van je lichaam zien, terwijl bedrukte stoffen met dessins kleine problemen verbloemen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven