De blits maken met deze toffe zomer sneakers

Sneakers komen in alle kleuren en maten natuurlijk. Daarnaast heb je varianten die beter bij de winterperiode passen en zomer sneakers. De winter variant is donkerder van kleur en zie je vaak ook in een hoge uitvoering. De sneakers die in de zomer gedragen worden zijn vaak lichter van kleur, komen in een lage uitvoering en gebruiken in sommige gevallen ook andere soorten stof die meer luchtdoorlatend zijn.

Zomer sneakers in kekke prints

Naast dat je sneakers in veel verschillende modellen en uitvoeringen ziet, zijn er natuurlijk ook aardig wat verschillende merken sneakers op de markt. Mijn eigen voorkeur gaat uit naar Nike sneakers voor dames, maar een vriendin van me draagt bijvoorbeeld het liefste Adidas en manlief ook. Luc zijn voorkeur is met betrekking tot sneakers bijvoorbeeld weer merkloos, zolang het maar om zomer sneakers gaat met een luchtdoorlatende stof. Die draagt hij zelfs in de winter, brrrrr. En Lotte? Die draagt in de zomer nooit sneakers, maar de hele zomer slippers, haha. Dat kan dus ook.

Sneakers zijn uiteraard niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Nike schoenen, Adidas Origanals, Puma, Converse, Reebok en ga zo maar door. Hoge variant, lage variant, met plateau zolen of grove zolen (de zogenaamde Dad sneakers), onder een spijkerbroek of onder een rok of jurkje. Het kan allemaal en het mag allemaal. Vandaar ook dat wij eigenlijk altijd enthousiast zijn over de sneaker in het algemeen. Ze zijn makkelijk, comfortabel en je combineert ze eenvoudig.

Wat ons betreft kan je dus zomaar 4 paar sneakers in je schoenenkast hebben staan, zomer sneakers én winter sneakers in diverse kleurtjes en uitvoeringen. Eigenlijk is vier paar misschien zelfs wel te weinig 😉 . Zo kan je iedere outfit totaal afstylen met mooie schoenen sportswear. En een ander groot voordeel; sneakers zijn mooi als ze net nieuw uit de winkel komen, maar ze zijn óók prachtig als ze al afgetrapt zijn!

zomer sneakers met print

Sneakers met een uniek eigen print

Je kan gaan voor zomer sneakers die je ‘gewoon’ in de winkel koopt natuurlijk, maar je kan je sneakers ook laten pimpen. Zo heeft de zoon van vrienden van ons -Indy Timmer- het pimpen van sneakers tot een nieuwe kunst verheven. Je kan het zo gek niet bedenken of de print kan op sneakers aangebracht worden. Zolang het maar om sneakers gaat die van het hardere materiaal gemaakt zijn. Dus geen zomer sneakers met zachte stof, want daar houdt de print niet op.

print zomer sneakers in blauw

Bij deze gepimpte sneakers heb je een keuze uit een enorme reeks bestaande prints, maar er kan ook een eigen print aangeleverd worden die je graag op je sneakers zou willen zien. Zo creëert Indy bijvoorbeeld van een mooie witte Air Force 1 sneaker uiteindelijk een uniek model dat specifiek voor jou alleen gemaakt wordt. Is de Air Force 1 niet zo jouw ding? Geen punt, ook van een ander merk zoals bijvoorbeeld Adidas kan een prachtig kunstwerk gemaakt worden. Kleur, print, vorm… het maakt niets uit. Je levert je schoenen aan en hij maakt er wat moois van.

Je vindt Indy op zijn Instagram account IT Custom Shoes. Wil je graag een gepimpt exemplaar? Neem zeker even contact met hem op!

sneakers met een tijgerprint

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven