Zomercollectie 2014 trends kinderkleding

Zomercollectie 2014: kinderkleding trends

Er wordt bij Zazou weer hard gewerkt om de nieuwste zomercollectie 2014 voor kinderkleding zo snel mogelijk voor jullie online te hebben. En het belooft een kleurrijke zomercollectie te worden vol met nieuwe zomerse kleuren, leuke details en prachtige prints. Vooral dierenprints zijn ook deze zomer een hot item en zie je veel in de verschillende kledingcollecties terugkomen. Naast de dierenprint zien we komend seizoen veel nieuwe prachtige zomerpastels zoals zacht pastelgeel, -groen, -roze en -blauw. Maar ook lekkere felle kleuren zijn van de partij, om vrolijk van te worden!

Te verwachten zomercollectie 2014 bij Zazou

Wat kun je van Zazou verwachten met betrekking tot de nieuwe zomercollectie 2014? Zoals altijd hebben ze weer gezocht naar die merken kinderkleding die wat extra’s toevoegen. Kleding waar de kinderen vrolijk van worden. Kleurrijke kinderkleding die net even ‘anders’ is, ‘fashion with a twist’ zoals zij dat noemen. Kleurrijk, maar ook comfort èn kwaliteit staan centraal. Zo hebben ze in de zomercollectie 2014 wederom de volgende hippe merken opgenomen: 4FunkyFlavours, Wild kinderkleding, Dutch Design Bakery, Dutch Heroes, Kidz-Art, Mus4kids, Molo, Smafolk, O’chill en Isla Ibiza. Nieuw deze zomer is de collectie van Bianca Leusink. Bianca is kunstenares en door haar passie voor kunst en mode heeft zij een ideale combinatie gevonden in een eigen kledinglijn. Haar kunst vertaalt in mode, een lust voor het oog en comfortabel om te dragen!

Molo zomercollectie 2014 Molo zomercollectie 2014

Planning zomercollectie 2014

Nog even geduld dus om de nieuwe zomercollectie 2014 te bekijken, maar de verwachting is dat de eerste collecties vanaf 20 januari beschikbaar zijn dus dan kan je naar hartelust nieuwe collecties shoppen bij Zazou!

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven