Zomercollectie van Blue Fish bij Roos &Tijn

Bij Roos & Tijn staat nu de nieuwe collectie van Blue Fish online. Maar is het nou Nightwear? Loungewear? Sportkleding? Leuke shirts en broeken? Of gewoon een pyjama? Het is het allemaal!

Met de kleding van Blue Fish ziet je kind er niet alleen s’nachts leuk uit, maar ook overdag want  in deze hippe outfits heeft niemand door dat je kind stiekem nog in pyjama rondloopt. In deze outfits kan je kind de hele dag heerlijk chillen maar is ook zeer geschikt om te dragen tijdens een dagje strand,  wanneer je kind buiten speelt of tijdens het sporten. Niemand ziet dat het eigenlijk een pyjama is en dat is nu juist de insteek geweest van ontwerpster Wilma van der Veen die eerder werkte bij jeans related merken als Vingino en Canoe Jeans.

Dus wat je kind ook aantrekt, met de collectie van  Blue Fish ziet je spruit er met altijd fantastisch uit. De lijn bestaat uit smal gesneden sweatpants, bodyfit shirts, badjassen, vesten en limited editions en is verkrijgbaar van maat 98 tot en met 176. Je hebt al een stoer shirt voor slechts € 12,95 en je vindt de collectie o.a. bij Roos & Tijn Designerstore.

3 gedachten over “Zomercollectie van Blue Fish bij Roos &Tijn”

 1. Avatar foto
  wilma van der veen

  Complimenten voor je site!
  Mocht je meer van Blue Fish willen weten, of een wedstrijdje of iets dergelijks willen doen, bel me gerust!
  We staan ook op De Kleine Fabriek in de Rai komende zon/ma.

  Wilma vd Veen
  Blue Fish Nightwear

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven