Een zomerdeken voor heerlijk slaapgenot tijdens de warme dagen

Eindelijk is het zomer! Heerlijk toch, dat lekkere weer? Er is echter één ding wat een hoop mensen tegenstaat met warm weer en dat is het moment dat ze moeten gaan slapen. In een oververhitte slaapkamer. Tijdens een zwoele zomernacht. Gelukkig hebben ze daar ze iets op gevonden; de zomerdeken.

zomerdeken

Zomerdeken voor verkoeling in de nacht

Heb jij ook zo’n hekel aan dat plakkerige gevoel tijdens een zomernacht in bed? Maar helemaal ‘naakt’ slapen, zonder dekens is ook niet lekker toch? Veel mensen vinden de geborgenheid van dekens of een dekbed juist zo lekker in de nacht. Een zomerdeken biedt dan uitkomst voor de warme zomernachten. Of een airco natuurlijk, maar dan is de zomerdeken toch wel een stukje goedkoper. En niets zo vervelend als niet kunnen slapen vanwege de hitte.

Wat is een zomerdeken precies?

Een zomerdeken is gewoon een deken welke je rechtstreeks over je lichaam heentrekt in de zomer als het te warm is voor een gewoon dekbed. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig katoen met Tencel, Aloë Vera en Zijde proteïnen. Met name de Tencel zorgt ervoor dat je lichaam droog blijft tijdens de zomernacht. Weg met dat zweterige gevoel als je in bed ligt, deze vezel neemt namelijk alle vocht op. Kan je toch lekker blijven ronken in bed terwijl plakkerigheid, bacterien én geur geremd worden door de zomerdeken.

De bovenzijde van de deken bevat Aloë Vera en Zijde proteïnen. Deze laatste is bedoeld om het deken de zachte uitstraling te geven en Aloë Vera heeft van nature een verkoelend effect. Samen met een fijn matras en een goed hoofdkussen heb je nu de basis voor een heerlijke nachtrust.

Voordelen van deze deken

  • Zelfs tijdens warme nachten kan je door de zomerdeken toch lekker slapen
  • Eenvoudig te wassen op 60°, laten drogen en in de avond weer op je bed leggen
  • Niet moeilijk doen met een overtrek, gewoon zo rechtstreeks op je bed zodat je direct kan gaan slapen

We vonden deze zomerdeken bij Whitecloudz, waar je ze in een aantal kleuren en maten kan uitkiezen. Weltrusten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven